Juletilbud fra LIF-sponsor Møller Bil Ryen

Postet av Lambertseter IF den 11. Des 2020

Her er gode juletilbud fra Lambertseter IF sin sponsor Møller Bil Ryen:

MB_Ryen-sponsor_ID3.pdf
Nye koronatiltak og Lambertseter IF

Postet av Lambertseter IF den 6. Nov 2020

De siste par dagene har både regjeringen, Oslo kommune, Oslo idrettskrets og flere særforbund innen idretten kommet med oppdaterte og mer omfattende koronatiltak. 

Følgende gjelder for Lambertseter IF med umiddelbar virkning og inntil videre:
Alle kamper og arrangementer i Lambertseterhallen avlyses inntil videre med umiddelbar virkning. Det samme gjelder kamper og arrangementer utendørs. Det vil heller ikke være anledning til å ha fysiske møter eller andre sammenkomster i klubbens lokaler.
Barn og ungdom kan fortsatt trene (både ute og inne), men personer over 19 år kan ikke ha treninger (verken ute eller inne).


2 Kommentarer

Intility cup lørdag 17 oktober

Postet av Lambertseter IF den 23. Okt 2020

Lambertseter IF deltok med tre lag i den yngste klassen på Intility cup. Vi stilte med et lag i jenter 2015 og to lag i gutter 2015 klassen.

Spillerne koste seg og ble belønnet med medaljer, vi leverte uten tvil✌🏾⚽️

Vi tar også i mot nye spillere i årgangen 2014 og 2015, spesielt jenter. 

Ta gjerne kontakt ved interesse. 

Hilsen

Rosie

Tlf: 46413344

Mail: rkronstad@icloud.com 


Heder til Norgesmester Andrea Rooth

Postet av Lambertseter IF den 14. Okt 2020

På friidrettsgruppas klubbkveld søndag 11. oktober 2020 ble Andrea Rooth hedret for historisk innsats under friidretts-NM nylig.

Andrea, som er født i 2002, vant gull på 100 meter hekk og sølv på 400 meter hekk, i konkurranse med Norgeseliten. Hun har tidligere omfattende medaljehøster fra ungdomsmesterskap både nasjonalt og internasjonalt, og har nå etablert seg helt i toppen også på seniornivå.

Andrea ble hedret med kake og blomster på friidrettens klubbkveld. Andrea mottok et stipend på kr 5 000 fra friidrettsgruppa for 2021, som ble matchet av hovedstyret på vegne av klubben, slik at totalt stipend ble kr 10 000. 

Gratulere til Andrea fra alle i klubben!
Gullmerke til Vegard Rooth

Postet av Lambertseter IF den 14. Okt 2020

Vegard Rooth ble i forbindelse med friidrettsgruppas klubbkveld søndag 11. oktober 2020 tildelt Lambertseter IFs gullmerke. Gullmerket er foreningens fremste hederstegn, og tildeles av hovedstyret etter innstilling fra gullmerkekomiteen.

Vegard startet som utøver i klubbens friidrettsgruppe på midten av 70-tallet. Han var en av flere utøvere på landslagsnivå fra Lambertseter IF på 80- og 90-tallet. Han har vært med å vinne NM-gull for klubben i stafett flere ganger, og i 1991 var han med på Lambertseter-laget som satte norsk rekord på 4 x 400m.

Vegard har også en lang trenerkarriere bak seg. Han startet i ung alder som ungdomstrener. De siste årene har han vært sportslig ansvarlig og hovedtrener i friidrettsgruppa. Vegards kunnskap og treningsfilosofi (flest mulig - lengst mulig - best mulig) har vært viktig for å skape en gruppe som dyrker bredde, men også kan løfte utøvere til toppnivå.

Vegard har bidratt over mange år også som organisator i friidrettsgruppa. Han har blant annet vært stevneleder for det profilerte stevnet Clean Air Games, som ble arrangert årlig på Lambertseter stadion i perioden 1988-1994 og gjenoppstod i 2018 og 2019.

Les mer om begrunnelsen for gullmerket til Vegard her. Der kan du også se bilder fra Vegards tid i klubben, og lese om andre personer som har vunnet klubbens gullmerke.

Bildet: Vegard Rooth sammen med leder i hovedstyret, Øyvind Andersen.
Bjørn Tommy Nyborg får Oslo Idrettskrets sin hederspris

Postet av Lambertseter IF den 14. Okt 2020

Bjørn Tommy Nyborg ble på idrettstinget i Oslo den 7. oktober 2020 hedret av kretsen med en pris som henger svært høyt. Lambertseter IF gratulerer så mye!

Bjørn Tommy er i dag trener på herrelaget i fotball i klubben, og har lang fartstid som trener og tillitsvalgt i fotballgruppa. Han har tre sønner som har spilt alle aldersklasser i fotball i klubben. I 2010 fikk Bjørn Tommy Lambertseter IFs gullmerke.

Hedersprisen fra Oslo Idrettskrets er også for Bjørn Tommys omfattende engasjement i Oslo Karateklubb. Han er hovedinstruktør på 38. året der, og leder av karateklubben. Bjørn Tommy var selv i mange år toppidrettsutøver innen karate og vant flere NM-gull i karate. Han er også Kongepokalvinner.
OBOS støtter Lambertseter IF

Postet av Lambertseter IF den 28. Sep 2020

I sommer mottok Lambertseter IF 200 000 kroner i koronastøtte fra OBOS. Til sammen delte OBOS ut 40 millioner kroner til idrettslag og andre frivillige organisasjoner.

Her kan du se en video om det:

https://www.facebook.com/watch/?v=372328910819922&extid=2Qc9Kf9M95a8qgdQ 

https://www.instagram.com/p/CFj3BR9A-rd/ 

Tusen takk til OBOS for støtten til Lambertseter IF og mange andre!
Info om treninger for nye årganger

Postet av Lambertseter IF den 21. Aug 2020

Lambertseter IF hadde onsdag 19. og torsdag 20. august åpne dager hvor barn som vurderer å begynne i klubben kunne prøve alle idrettene våre: Fotball, friidrett, innebandy, håndball, badminton og allidrett.

Her er oversikt over første trening i de forskjellige idrettene neste uke (uke 35), samt kontaktinfo. 

Velkommen!
Bli med oss!

Postet av Lambertseter IF den 13. Aug 2020

Onsdag 19. og torsdag 20. august kan barn som vurderer å begynne i Lambertseter IF prøve alle idrettene våre: Fotball, friidrett, innebandy, håndball, badminton og allidrett.

Ved oppmøte får man mer informasjon, herunder når første trening for hver idrett er uken etter. Det koster kr 300 ut året å bli medlem i Lambertseter IF. Det dekker både kontingent og treningsavgift, og man kan prøve flere idretter gjennom høsten om man vil.
Tusen takk til OBOS!

Postet av Lambertseter IF den 27. Jun 2020

Lambertseter IF har mottatt kr 200 000 i koronastøtte fra OBOS.

Tusen hjertelig takk til OBOS fra alle i klubben!
Lansering hos LIF-sponsor Møller Bil Ryen

Postet av Lambertseter IF den 15. Jun 2020

Vi har vært og er fortsatt i en spesiell tid for oss alle. Ting beveger seg gradvis mot det normale både hos Lambertseter IF og hos våre samarbeidspartnere. 

En av våre sponsorer, Møller Bil Ryen, har nå en spennende lansering på gang: Volkswagens nye elbilkonsept ID. Les mer her om Volkswagen ID.3 1ST.

Mvh Lambertseter IF
Støtt Lambertseter IF

Postet av Lambertseter IF den 24. Mai 2020

Lambertseter IF er som andre idrettslag i Norge, og samfunnet for øvrig, sterkt berørt av situasjonen med koronavirus. Det får konsekvenser både for aktiviteten og økonomien i klubben.

Vi vil trolig få et betydelig netto økonomisk tap i år pga. korona. Vi henvender oss derfor til klubbens medlemmer og andre som kan tenkes å være interessert i å støtte klubben økonomisk i denne vanskelige tiden.

Vi takker deg for ditt bidrag, uansett hvor stort eller lite det er! Her kan du støtte klubben.
Protokoll fra årsmøtet

Postet av Lambertseter IF den 21. Mai 2020

Her er protokollen fra årsmøtet 14.05.2020 i Lambertseter IF:

LIF - Årsmøte 2020 - Protokoll_signert.pdf

Her er vedlegget til protokollen (nye lover i Lambertseter IF, jf. sak 10a):

Vedlegg (Nye lover Lambertseter Idrettsforening).pdf
Gamle Oslo Håndballklubb går inn i Lambertseter IF

Postet av Lambertseter IF den 19. Mai 2020

Både Lambertseter IF og Gamle Oslo Håndballklubb har på sine årsmøter nylig vedtatt at sistnevnte klubb skal bli en del av Lambertseter IF sin håndballgruppe. Gamle Oslo Håndballklubb har med seg to damelag inn i Lambertseter IF Håndball, ett i 3. og ett i 4. divisjon.

Dermed styrkes håndballgruppa i klubben med både nye lag, spillere og ressurspersoner. Lagenes treninger og hjemmekamper vil foregå i Lambertseter flerbrukshall. To av styremedlemmene i Gamle Oslo Håndballklubb vil gå inn i håndballstyret i Lambertseter IF, når sammenslutningen trer i kraft 15. juni.

Det er plass til flere spillere på de to nye damelagene i Lambertseter IF Håndball. Er du en spiller som har hatt en pause fra håndballen og ønsker og starte opp igjen? Eller er du en spiller som søker etter ny klubb og nye lagvenninner, og som kan bidra til å løfte og styrke lagene våre både sosialt og sportslig? I så fall vil vi gjerne høre fra deg!

Kontakt Marita Opheim (tlf. 907 68 486, e-post: Maritaopheim@hotmail.com) for mer informasjon.
Saksliste og saksdokumenter til årsmøtet

Postet av Lambertseter IF den 7. Mai 2020

Årsmøtet til Lambertseter IF avholdes torsdag 14.05.2020 kl. 19:00 digitalt på Teams.

Saksliste:

1. Godkjenne de stemmeberettigede

2. Velge dirigent

3. Velge protokollfører

4. Velge to medlemmer til å underskrive protokollen

5. Godkjenne innkallingen

6. Godkjenne sakslisten

7. Godkjenne forretningsorden

8. Behandle årsberetningen

9. Behandle regnskapet i revidert stand

10. Behandle forslag og saker (2 saker, begge fra styret):

a) Tilpasning av klubbens lover til ny lovnorm fra Norges idrettsforbund 

b) Innfusjonering av Gamle Oslo Håndballklubb i Lambertseter IF

11. Fastsette medlemskontingent og gi gruppene fullmakt til å fastsette treningsavgifter

12. Vedta budsjett

13. Behandle organisasjonsplan 

14. Valg:

a) Nestleder i styret (for 2 år)

b) Tre styremedlemmer (for 2 år)

c) Ett varamedlem til styret (for 1 år)

d) Kontrollutvalg; to medlemmer og ett varamedlem for 1 år           

e) Gi styret fullmakt til å oppnevne representanter til ting og møter i de organisasjonsledd idrettslaget har representasjonsrett til

f) Valgkomité; tre medlemmer og ett varamedlem for 1 år

g) Gruppestyrer for fotball, friidrett og håndball, samt gi hovedstyret fullmakt til å til å supplere gruppestyrene etter behov, etter forslag fra gruppene 

15. Engasjere revisor

Saksdokumenter:

 • Styrets forslag til forretningsorden
 • Årsberetning
 • Regnskap med revisors og kontrollkomiteens beretninger, samt styrets forslag til budsjett
 • Supplerende merknader fra styret til regnskapet og budsjettet
 • Gjeldende lover for klubben, og nødvendige endringer iht. ny lovnorm fra NIF
 • Sammenslutningsplan mellom Gamle Oslo Håndballklubb og Lambertseter IF
 • Styrets forslag til medlemskontingent for 2021
 • Styrets forslag til fullmakt til gruppene til å fastsette treningsavgifter
 • Styrets forslag til organisasjonsplan
 • Valgkomiteens innstilling til styre og kontrollutvalg
 • Styrets forslag til valgkomité
 • Forslag til gruppestyrer for fotball, friidrett og håndball fra de respektive årlige gruppemøter
 • Styrets forslag til revisor

01 Diverse dokumenter.pdf

09 12 Supplerende merknader økonomi.pdf

10a Gjeldende lover og ny lovnorm.pdf

10b Sammenslutningsplan GOHK og LIF.pdf

Gruppenes årsmeldinger:

99 Gruppenes årsmeldinger 2019.pdf

Mvh styret i Lambertseter IF
Nytt håndballag for jenter 2005

Postet av Lambertseter IF den 30. Apr 2020

Lambertseter IF håndball søker spillere til sitt nyoppstartede lag for jenter født i 2005. Oppstart er sesongen 2020/2021, i jenter 15-klassen på nivå 1.

Vi har per i dag lag fra 2008/2009-2011/2012, og ønsker å utvide tilbudet på juniorsiden. Vi starter også opp med seniorhåndball kommende sesong, med damelag i både 3. og 4. divisjon.

Lambertseter IF håndball er en spennende nykommer i Oslo-håndballen, og startet opp i 2017 med håndball for de minste med stor suksess.

Vi har per i dag ca. 90 medlemmer i håndballgruppa, og hjemmearena er vår flotte nye Lambertseter flerbrukshall.

Er du jente og født i 2005 og synes dette høres interessant ut? Ta kontakt da vel! Kjenner du noen som kan være interessert, er det flott om du tipser dem om muligheten.

Kontaktinfo:

- Adelina Syla (trener), tlf. 993 46 518, e-post: Linasyla1999@hotmail.com

- Espen Henæs (medlem håndballstyret), tlf. 917 26 129, e-post: espen@henaes.no

PS. På bildet ser du J2009 i første hjemmekamp for Lambertseter IF håndball i Lambertseter flerbrukshall i oktober 2018.
Ny innkalling til årsmøte i LIF

Postet av Lambertseter IF den 14. Apr 2020

Hovedstyret innkaller herved til årsmøte i Lambertseter Idrettsforening. Opprinnelig var årsmøtet planlagt til 19. mars, men måtte utsettes pga. situasjonen med koronaviruset.

Årsmøtet avholdes kl. 19:00 torsdag 14. mai 2020. Det vil bli gjennomført digitalt via videokonferanse, med mindre det skulle vise seg mulig å avholde fysisk møte.

Saker som et medlem ønsker tatt opp på årsmøtet, må sendes hovedstyret innen 30. april til post@lambertseterif.no

Saksliste og saksdokumenter for møtet som var planlagt til 19. mars er tilgjengelig på klubbens nettsider. Oppdatert saksliste og eventuelle endringer/supplement til saksdokumentene vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet her på klubbens nettsider.

Alle som ønsker å delta på årsmøtet må melde seg på til post@lambertseterif.no innen 10. mai. Behovet for påmelding skyldes at årsmøtet skal gjennomføres digitalt, og at det også er behov for kjennskap til antallet på forhånd dersom det blir mulig med fysisk møte. 

De som melder seg på innen fristen vil motta en e-post med lenke som gir tilgang til årsmøtet, eller eventuelt beskjed om at det blir fysisk møte og hvor i så fall.

Dersom noen har spørsmål, kommentarer, endringsforslag eller benkeforslag til sakene, oppfordres det til å oversende disse til hovedstyret på e-post til post@lambertseterif.no senest et par dager før møtet. Dette vil lette gjennomføringen for dirigenten, og vil bidra til en bedre behandling av sakene på årsmøtet.

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha oppfylt medlemsforpliktelsene. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett.

Velkommen til årsmøte! Mvh styret i Lambertseter IFLambertseter IF er 75 år i dag!

Postet av Lambertseter IF den 10. Apr 2020

Den 10. april 1945 hadde en gjeng motstandsfolk og ungdommer fotballtrening på Bekkelaget Sportsplass. Da det mørknet, og treningen ble avsluttet, ble det pratet om å starte en ny idrettsforening.

Det var illegalt på den tiden med organisert idrett. Diskusjonen om en idrettsforening måtte derfor foregå med lave stemmer i mørket. Idrettsforening ble opprettet, og et foreløpig styre oppnevnt. Kontingent ble satt til kr 1 per måned, og innmelding skulle koste kr 1.

Tre dager senere hadde styret sitt første møte i en barbersalong. Den 30. april hadde den sylferske idrettsforeningen sin første generalforsamling. På det tidspunkt hadde foreningen 30 medlemmer, og nesten alle stilte. Det ble flertall for å kalle foreningen «Høgda Idrettsforening».

I tillegg til fotball ble det startet opp med skiidrett og håndball i foreningen det første året. Året etter ble det også orientering og friidrett. Foreningen fikk sensommeren 1945 sitt første «anlegg» i form av en treningsbane på brakkeområdet som tyskerne hadde etterlatt seg på Lambertseter.

I 1948 fikk idrettsforeningen også klubbhus. En vaskebrakke som tyskerne hadde satt opp som en del av sin leir på Lambertseter ble innredet til badstue. Bygget ble benyttet til både bading, badstue, trening og møter.

På årsmøtet 28. oktober 1952 ble det besluttet å bytte navn til «Lambertseter Idrettsforening». Både på grunn av lokaliseringen av aktiviteten i foreningen og den ventede tilstrømningen av nye medlemmer fra den oppvoksende drabantbyen.

Gjennom 50-tallet gikk klubben fra å være en forening for voksne som stort sett bodde andre steder enn på Lambertseter, til å bli en masseklubb for barn og ungdom på Lambertseter. Etter hvert tok foreldrene til den nye medlemsmassen gradvis over tillitsvervene i klubben.

Siden opprettelsen har tusenvis av mennesker vært innom Lambertseter Idrettsforening, både utøvere, trenere, tillitsvalgte, ansatte og foresatte. For veldig mange har foreningen vært en viktig del av oppveksten, fysisk fostring og sosial omgang. Minnene, gledene og opplevelsene er utallige.

Til høsten skal foreningens 75 års-jubileum markeres med et jubileumshefte og flere arrangementer, både for nåværende og tidligere medlemmer. 

Gled dere til masse historie og bilder til høsten! Og til samvær med gamle og nye venner.

Mvh Lambertseter Idrettsforening
Lambertseter kunstgress og stadion åpnes igjen

Postet av Lambertseter IF den 31. Mar 2020

Oslo kommune har besluttet at det skal åpnes for både organisert og uorganisert aktivitet på kommunens utendørs idretts- og parkanlegg, så fremt det kan holdes 2 meters avstand og ikke er flere enn 5 personer sammen.

Vi har derfor fjernet skilt og sperringer på Lambertseter kunstgress og stadion. Kommunen vil sørge for at det kommer opp nye skilt med informasjon om hva som nå gjelder.

Endringen gjelder kun utendørsanlegg. Idrettshaller og klubbhus vil fremdeles holdes stengt for aktivitet.Gruppenes årsmeldinger for 2019

Postet av Lambertseter IF den 30. Mar 2020

Her er årsmeldinger fra gruppene i Lambertseter IF for 2019:

- Fotball

- Friidrett

- Allidrett

- Innebandy

- Håndball

- Badminton

Gruppenes årsmeldinger 2019.pdf
Lambertseter idrettspark stengt

Postet av Lambertseter IF den 18. Mar 2020

Etter pålegg fra Oslo kommune har Lambertseter IF nå satt opp skilt og sperrer på stadion og kunstgresset inkl. ballbingen.

I går var det mye mennesker på både stadion og kunstgresset, og mange som oppholdt seg der i større grupper. Vi har et ansvar for at det ikke legges til rette for smitte av koronaviruset på våre anlegg.

Vi ber om at alle respekterer stengningen, både voksne, barn og ungdom.Mer info om avlysning av klubbens aktiviteter

Postet av Lambertseter IF den 12. Mar 2020

Vi viser til melding her i går om avlysning av klubbens aktiviteter inntil videre pga. koronaviruset. Norges idrettsforbund har nå bedt om at all idrett, treninger og konkurranser opphører med umiddelbar virkning i alle idrettslag i Norge, og Oslo kommune har stengt alle kommunale idrettsanlegg i byen.

Det skal nå ikke være noe som helst virksomhet i anleggene våre. Det gjelder både hallen, klubbhuset, kunstgresset og stadion. All utleie i både hallen og klubbhuset utgår inntil videre.

Vi kommer ikke til å sette på lysene på kunstgresset og stadion på kveldene, siden kommunen har stengt alle kommunale idrettsanlegg.

Vi viser selvfølgelig ikke bort personer som velger å benytte kunstgresset eller stadion, men det skal ikke være noen som helst organisert trening fra klubbens side der. Det skal heller ikke være noen som helst aktivitet i hallen eller klubbhuset, heller ikke egentrening eller møter osv.

Årsmøtet som skulle vært torsdag i neste uke utsettes.

All aktivitet i klubben avlyst inntil videre

Postet av Lambertseter IF den 11. Mar 2020

Hovedstyret i Lambertseter IF har besluttet at all aktivitet i klubben avlyses inntil videre med umiddelbar virkning, både treninger, kamper og møter.

Dette gjelder til det kommer ny beskjed fra hovedstyret, basert på anbefalinger fra helsemyndighetene og praksis hos tilsvarende organisasjoner som oss når det gjelder håndtering av risiko knyttet til koronaviruset.
Saksliste og saksdokumenter til årsmøtet

Postet av Lambertseter IF den 11. Mar 2020

Årsmøtet til Lambertseter IF er planlagt til torsdag 19. mars 2020 kl. 19 i klubbrommet i Lambertseter flerbrukshall. Det vil trolig bli utsatt siden all aktivitet i klubben er avlyst inntil videre pga. koronaviruset, inkludert møter.

Saksliste for årsmøtet:

1. Godkjenne de stemmeberettigede

2. Velge dirigent

3. Velge protokollfører

4. Velge to medlemmer til å underskrive protokollen

5. Godkjenne innkallingen

6. Godkjenne sakslisten

7. Godkjenne forretningsorden

8. Behandle årsberetningen

9. Behandle regnskapet i revidert stand

10. Behandle forslag og saker (1 sak):

    -       Tilpasning av klubbens lover til ny lovnorm fra Norges idrettsforbund 

11. Fastsette medlemskontingent og gi gruppestyrene fullmakt til å fastsette
        treningsavgifter

12. Vedta budsjett

13. Behandle organisasjonsplan 

14. Valg:

    a)     Nestleder i styret (for 2 år)

    b)     Tre styremedlemmer (for 2 år)

    c)      Ett varamedlem til styret (for 1 år)

    d)     Kontrollutvalg; to medlemmer og ett varamedlem for 1 år 

    e)     Gi styret fullmakt til å oppnevne representanter til ting og møter i de organisasjonsledd
              idrettslaget har representasjonsrett til

    f)      Valgkomité; tre medlemmer og ett varamedlem for 1 år

    g)     Gruppestyrer for fotball, friidrett og håndball, samt gi hovedstyret fullmakt til å til å supplere gruppestyrene etter behov, etter forslag fra gruppene       

15. Engasjere revisor

            

Vedlegg:

 • Styrets forslag til forretningsorden
 • Årsberetning
 • Regnskap med revisors og kontrollkomiteens beretninger, samt styrets forslag til budsjett
 • Gjeldende lover for klubben, og nødvendige endringer iht. ny lovnorm fra NIF
 • Styrets forslag til medlemskontingent for 2021
 • Styrets forslag til organisasjonsplan
 • Valgkomiteens innstilling til styre og kontrollutvalg
 • Styrets forslag til valgkomité
 • Forslag til gruppestyrer for fotball, friidrett og håndball fra de respektive årlige gruppemøter
 • Styrets forslag til revisor

LIF årsmøte 2020_saksliste og saksdokumenter.pdf 


Med vennlig hilsen

Styret Lambertseter IF

LIF-sponsor Møller Bil Ryen 55 år

Postet av Lambertseter IF den 25. Feb 2020

Møller Bil Ryen er inne i sitt andre år som sponsor for Lambertseter Idrettsforening. I likhet med klubben, har Møller Bil Ryen jubileum i år. Det er 55 år siden de startet opp.

I den anledning har Møller Bil Ryen jubileumsuke fra torsdag 27. februar til onsdag 4. mars, med mange gode tilbud, f.eks. på elbil, ladbar hybrid, SUV, familiebil, bruktbil, skistativ eller service: https://oslo-ryen.volkswagen.no/jubileum-ny-bil/ 

Ta turen innom! 
Innkalling til årsmøte i LIF

Postet av Lambertseter IF den 13. Feb 2020

Hovedstyret innkaller herved til årsmøte i Lambertseter Idrettsforening.

Årsmøtet avholdes torsdag 19. mars 2020, kl. 19:00 på klubbrommet i Lambertseter flerbrukshall.

Saker som et medlem ønsker tatt opp på årsmøtet, må sendes hovedstyret innen 4. mars til post@lambertseterif.no. Saksliste og saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet her på klubbens nettsider.

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha oppfylt medlemsforpliktelsene. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett.

Velkommen til årsmøte! Mvh styret i Lambertseter IF
Tidspunkt for årsmøter

Postet av Lambertseter IF den 6. Feb 2020

Her er oversikt over årsmøtene i Lambertseter IF 2020:


Håndballgruppa – mandag 2. mars kl. 19

Fotballgruppa – onsdag 4. mars kl. 18

Friidrettsgruppa – onsdag 4. mars kl. 19

Hovedlaget – torsdag 19. mars kl. 19

 

Alle er i klubbrommet i 2. etasje i Lambertseter flerbrukshall. 

Allidrett, innebandy og badminton har ikke egne gruppestyrer, og derfor ikke egne årsmøter.
Lambertseter IF - 75 år

Postet av Lambertseter IF den 6. Feb 2020

I år fyller Lambertseter Idrettsforening 75 år! Det vil bli markert gjennom året med forskjellige arrangementer, det første i april. Følg med her for informasjon om det.

Lambertseter Idrettsforening ("LIF") ble stiftet av motstandsfolk 10. april 1945 som Høgda Idrettsforening. I 1952 ble det vedtatt å endre navn til Lambertseter Idrettsforening for å knytte seg til drabantbyen og idrettsanlegget som ble laget for drabantbyens første innbyggere. I tiårene som har gått siden da, har LIF vært en viktig del av hverdagen og historien til drabantbyen Lambertseter.

Idrettsanleggene på Lambertseter-feltet, som LIF forvalter på oppdrag fra og i samarbeid med Oslo kommune, er av stor betydning for fritidstilbudet til befolkningen i området, også de som ikke er medlem i klubben. Virksomheten i LIF drives i all hovedsak på dugnadsbasis, av foreldre.

LIF har i dag ca. 900 medlemmer, fordelt på gruppene fotball, friidrett, allidrett, innebandy, håndball og badminton. Fotball og friidrett har dominert blant klubbens idretter de senere år, og vi har også en relativt stor gruppe for allidrett. Tidligere har det vært en rekke andre idretter i klubben, som skøyter, bandy, langrenn og skihopp.

I forbindelse med at vi fikk ny flerbrukshall på Lambertseter i 2018, ble det etablert tre nye grupper i klubben: Håndball, innebandy og badminton, som alle har kommet godt i gang.