Her er oversikt over våre medlemsfordeler:


Gratis inngang i Lambertseter Flerbrukshall

Gjennom å være medlem så slipper man gratis inn på alle hjemmekamper (seriespill) i regi av Lambertseter Idrettsforening som spilles i Lambertseter Flerbrukshall. Gjelder ikke for Norway Cup, ved cuper/turneringer, eksterne leietagere som har hjemmekamp i hallen etc.

Avtale med Anton Sport Lambertseter
Vi har fra 01.januar 2023 inngått klubbavtale med Anton Sport Lambertseter og Craft. Det betyr at vi nå kan handle treningstøy, utstyr og tilbehør på vår lokale sportsbutikk, Anton Sport Lambertseter. Faste medlemsrabatter: 

  • Medlemsrabatt klubbsortiment: 20% rabatt 
    • Gjelder kun på  Anton Sport Lambertseter
  • Medlemsrabatt øvrig butikksortiment: 20% bonus i Anton Club
    • Gjelder i alle Anton Sport butikker

Vår klubbkolleksjon henger nå i egne hyller på Anton Sport Lambertseter. Medlemmer i LIF må ta kopi av medlemskortet sitt som man finner via appen «Min Idrett» eller via hjemmesiden «Min Idrett» for å få tilbudene. Medlemskortet ligger under menyen Medlemskap også klikker man på de 3 prikkene og velger Vis medlemskort. Det kan lastes ned til mobilen eller at man tar screenshot av siden.

Her finner du hele klubbkolleksjonen (LIFs nettside)

Her finner du nyhetene i 2024 (LIFs nettside)


Avtale med Lambertseter Kiropraktorsenter & Fysioterapi
Lambertseter IF har inngått et samarbeid med Lambertseter Kiropraktorsenter & Fysioterapi. Medlemmer i LIF får 20 prosent rabatt på behandlinger. Et viktig mål for samarbeidet er at klinikken, med sin ekspertise innen utredning, behandling og rehabilitering av idrettsskader, skal bidra til å redusere skader og skadefravær. Klinikkens kiropraktorer og fysioterapeuter vil bidra til å undersøke og utrede smerter, feilfunksjon og skader i muskler, sener, ligamenter, ledd og nerver. 

Ønsker du å benytte deg av tilbudet må du være medlem i Lambertseter IF.  Medlemmer i LIF må også ta kopi av medlemskortet sitt som man finner via appen «Min Idrett» eller via hjemmesiden «Min Idrett»,

Les mer om samarbeidet her


NB! Her kommer oversikt over flere medlemsfordeler etter hvert