Aktiviteten er dessverre lagt ned da vi ikke har noen frivillige/foreldre til å drive gruppen videre. Den er en del av Lambertseter IF og er underlagt gruppen Peter Pan Allidrett. Ønsker du å bidra, ring Hilde for mer informasjon på telefon nr 41 46 46 21. 


Se under for informasjon om hva Familiegymmen var for noe. 


Arkivert informasjon:

Familiegymmen - Sammen blir trening gøy!

Hei. Sesongen 2017-2018 er usikker. De som har drevet gruppen tidligere har gitt seg. Vi trenger derfor en eller to familier som kan bytte på å ha ansvaret. Det er ikke annet enn å ha med litt utstyr, låse opp og igjen. Aktivitetene i gymsalen skal være lek og moro basert på hva barnet har lyst til å gjøre og bruke de ting som finnes i en gymsal. Det er opp til hver familie og aktivisere seg selv. Er dette noe du kan tenke deg å bidra med for å opprettholde dette tilbud for familier som trenger å gjøre noe annet enn å sitte i en leilighet søndag formiddag?  Ta kontakt med Hilde K Kvalvåg, tlf 41 46 46 21 for en uforpliktende prat.

Sjekk familiegymmen sin Facebookside; klikk HER for å komme til siden.

PRIS

Pris for sesongen 2016/2017 er kr. 800,- per familie. Med et tillegg på kr. 50,- per barn dekker beløpet også deltakelse på Lambertseter IFs Allidrett for de barna (4-9 år) som ønsker det.

KOM GJERNE TIL EN GRATIS, HELT UFORPLIKTENDE PRØVEGANG!

Ingen påmelding nødvendig. Nye Familiegymmere er velkomne hele sesongen :-)

KONTAKT

Synes du dette høres spennende ut og har spørsmål?

Ta gjerne kontakt med Hilde K. Kvalvåg tlf. 414 64 621 eller via Familiegymmen Facebookside; klikk
HER for å komme til siden.