Tusen takk til OBOS!

Postet av Lambertseter IF den 27. Jun 2020

Lambertseter IF har mottatt kr 200 000 i koronastøtte fra OBOS.

Tusen hjertelig takk til OBOS fra alle i klubben!

Lansering hos LIF-sponsor Møller Bil Ryen

Postet av Lambertseter IF den 15. Jun 2020

Vi har vært og er fortsatt i en spesiell tid for oss alle. Ting beveger seg gradvis mot det normale både hos Lambertseter IF og hos våre samarbeidspartnere.

En av våre sponsorer, Møller Bil Ryen, har nå en spennende lansering på gang: Volkswagens nye elbilkonsept ID. Les mer her om Volkswagen ID.3 1ST.

Mvh Lambertseter IF

Støtt Lambertseter IF

Postet av Lambertseter IF den 24. Mai 2020

Lambertseter IF er som andre idrettslag i Norge, og samfunnet for øvrig, sterkt berørt av situasjonen med koronavirus. Det får konsekvenser både for aktiviteten og økonomien i klubben.

Vi vil trolig få et betydelig netto økonomisk tap i år pga. korona. Vi henvender oss derfor til klubbens medlemmer og andre som kan tenkes å være interessert i å støtte klubben økonomisk i denne vanskelige tiden.

Vi takker deg for ditt bidrag, uansett hvor stort eller lite det er! Her kan du støtte klubben.

Protokoll fra årsmøtet

Postet av Lambertseter IF den 21. Mai 2020

Her er protokollen fra årsmøtet 14.05.2020 i Lambertseter IF:

LIF - Årsmøte 2020 - Protokoll_signert.pdf

Her er vedlegget til protokollen (nye lover i Lambertseter IF, jf. sak 10a):

Vedlegg (Nye lover Lambertseter Idrettsforening).pdf

Gamle Oslo Håndballklubb går inn i Lambertseter IF

Postet av Lambertseter IF den 19. Mai 2020

Både Lambertseter IF og Gamle Oslo Håndballklubb har på sine årsmøter nylig vedtatt at sistnevnte klubb skal bli en del av Lambertseter IF sin håndballgruppe. Gamle Oslo Håndballklubb har med seg to damelag inn i Lambertseter IF Håndball, ett i 3. og ett i 4. divisjon.

Dermed styrkes håndballgruppa i klubben med både nye lag, spillere og ressurspersoner. Lagenes treninger og hjemmekamper vil foregå i Lambertseter flerbrukshall. To av styremedlemmene i Gamle Oslo Håndballklubb vil gå inn i håndballstyret i Lambertseter IF, når sammenslutningen trer i kraft 15. juni.

Det er plass til flere spillere på de to nye damelagene i Lambertseter IF Håndball. Er du en spiller som har hatt en pause fra håndballen og ønsker og starte opp igjen? Eller er du en spiller som søker etter ny klubb og nye lagvenninner, og som kan bidra til å løfte og styrke lagene våre både sosialt og sportslig? I så fall vil vi gjerne høre fra deg!

Kontakt Marita Opheim (tlf. 907 68 486, e-post: Maritaopheim@hotmail.com) for mer informasjon.