Lambertseter kunstgress og stadion åpnes igjen

Postet av Lambertseter IF den 31. Mar 2020

Oslo kommune har besluttet at det skal åpnes for både organisert og uorganisert aktivitet på kommunens utendørs idretts- og parkanlegg, så fremt det kan holdes 2 meters avstand og ikke er flere enn 5 personer sammen.

Vi har derfor fjernet skilt og sperringer på Lambertseter kunstgress og stadion. Kommunen vil sørge for at det kommer opp nye skilt med informasjon om hva som nå gjelder.

Endringen gjelder kun utendørsanlegg. Idrettshaller og klubbhus vil fremdeles holdes stengt for aktivitet.

Gruppenes årsmeldinger for 2019

Postet av Lambertseter IF den 30. Mar 2020

Her er årsmeldinger fra gruppene i Lambertseter IF for 2019:

- Fotball

- Friidrett

- Allidrett

- Innebandy

- Håndball

- Badminton

Gruppenes årsmeldinger 2019.pdf

Lambertseter idrettspark stengt

Postet av Lambertseter IF den 18. Mar 2020

Etter pålegg fra Oslo kommune har Lambertseter IF nå satt opp skilt og sperrer på stadion og kunstgresset inkl. ballbingen.

I går var det mye mennesker på både stadion og kunstgresset, og mange som oppholdt seg der i større grupper. Vi har et ansvar for at det ikke legges til rette for smitte av koronaviruset på våre anlegg.

Vi ber om at alle respekterer stengningen, både voksne, barn og ungdom.

Mer info om avlysning av klubbens aktiviteter

Postet av Lambertseter IF den 12. Mar 2020

Vi viser til melding her i går om avlysning av klubbens aktiviteter inntil videre pga. koronaviruset. Norges idrettsforbund har nå bedt om at all idrett, treninger og konkurranser opphører med umiddelbar virkning i alle idrettslag i Norge, og Oslo kommune har stengt alle kommunale idrettsanlegg i byen.

Det skal nå ikke være noe som helst virksomhet i anleggene våre. Det gjelder både hallen, klubbhuset, kunstgresset og stadion. All utleie i både hallen og klubbhuset utgår inntil videre.

Vi kommer ikke til å sette på lysene på kunstgresset og stadion på kveldene, siden kommunen har stengt alle kommunale idrettsanlegg.

Vi viser selvfølgelig ikke bort personer som velger å benytte kunstgresset eller stadion, men det skal ikke være noen som helst organisert trening fra klubbens side der. Det skal heller ikke være noen som helst aktivitet i hallen eller klubbhuset, heller ikke egentrening eller møter osv.

Årsmøtet som skulle vært torsdag i neste uke utsettes.

All aktivitet i klubben avlyst inntil videre

Postet av Lambertseter IF den 11. Mar 2020

Hovedstyret i Lambertseter IF har besluttet at all aktivitet i klubben avlyses inntil videre med umiddelbar virkning, både treninger, kamper og møter.

Dette gjelder til det kommer ny beskjed fra hovedstyret, basert på anbefalinger fra helsemyndighetene og praksis hos tilsvarende organisasjoner som oss når det gjelder håndtering av risiko knyttet til koronaviruset.