Lambertseter G13 Oslomestere

Postet av Lambertseter IF den 7. Nov 2018

Lambertseter gutter 13 (fotball) ble fredag 2. november Oslomestere, etter å ha slått Ullern 3-2 i finalen i OBOS Cup i Vallhall.

Det ble en forrykende finale, hvor Lambertseter lå under 2-1 etter først å ha tatt ledelsen. Etter en råsterk langspurt ble seieren sikret mot slutten. Moro var det også å se at så mange hadde møtt opp for å støtte laget på tribunen!

Vi gratulerer spillere og trenere med en imponerende prestasjon!Treninger for 2012/2013-årgangen

Postet av Lambertseter IF den 27. Sep 2018

Fra og med mandag i uke 41 trener 2012/2013 årgangen på KUNSTGRESSET

 – samme tid som tidligere – kl 17:00-18:00Friidrettsleker på Lambertseter Stadion 2018

Postet av Lambertseter IF den 11. Apr 2018

Lambertseter IF ved friidrettsgruppa arrangerer igjen vår populære sommerskole med friidrettsleker på nyoppussede Lambertseter stadion.

Prisen er kr 1300,- for hele uka.

Friidrettslekene foregår i uke 33, det vil si den siste uka i skoleferien. Vi har aktivitet hver dag kl. 9 til 15 fra mandag til og med fredag. Det vil være mulighet for barnepass kl. 8-9 og 15-16.

Tilbudet gjelder for barn i alderen 6 til 12 år (født 2012-2006). Aktivitetene legges opp slik at alle barna får prøvd ut de fleste øvelser innen friidrett i løpet av uken. Det vil være utdannete trenere som er ansvarlige for programmet, og som vil stå for trening og aktiviteter i løpet av dagen. Aktive utøvere i friidrettsgruppa i alderen 14-17 deltar som assistenttrenere hele uka.

Det blir servert lunsj og frukt hver dag. Alle deltagere får en flott utstyrspakke med bl.a. teknisk treningsskjorte, og selvsagt en flott medalje etter fullført uke!

Påmelding via deltager.no på denne linken:

http://www.deltager.no/Idretts...Sakspapirer til årsmøtet i Friidrettsgruppa

Postet av Lambertseter IF den 26. Feb 2018

Her er sakspapirer til årsmøtet i Friidrettsgruppa onsdag 28.2 kl 19:00 på klubbhuset.


Sakspapirer Årsmøte Friidrett 2018.pdfSaksliste til Årsmøte LIF Fotball 2018

Postet av Lambertseter IF den 26. Feb 2018

Her finner dere sakslisten til Årsmøte LIF Fotball 28.02.18


Dagsorden Årsmøte LIF Fotball 280218.pdfInnkalling til årsmøte i Lambertseter IF 2018 - NÅ oppdatert med saksliste, saksdokumenter og revisjonsberetning.

Postet av Lambertseter IF den 14. Feb 2018

Ref. innkallingen under så skal saksliste og saksdokumenter legges ut senest én uke før årsmøte. Ble lagt ut på hjemmesiden 07 mars: Saksliste og saksdokumenter.pdf

Revisors revisjonsberetning for 2017 ligger her: Revisjonsberetning 2017 Lambertseter Idrettsforening.pdf


Til medlemmene i Lambertseter IF 

Oslo 14. februar 2018

Innkalling til årsmøte i Lambertseter IF 

Hovedstyret innkaller herved til årsmøte i Lambertseter IF.

Årsmøtet avholdes onsdag 14. mars kl. 19:00 på klubbrommet i Lambertseter Flerbrukshall.

Saker som et medlem ønskes tatt opp på årsmøtet, må sendes hovedstyret senest 28. februar 2018 til post@lambertseterif.no

 

Saksliste og saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på denne siden.

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha oppfylt medlemforpliktelsene. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett.

Velkommen til årsmøte!


Her ligger også kopi av innkallingen: Innkalling til årsmøte i Lambertseter IF 2018.pdf

 

Med vennlig hilsen

Styret i Lambertseter IFInnbetaling av medlem- og treningsavgift.

Postet av Lambertseter IF den 5. Feb 2018

Her i LIF så ønsker vi å benytte elektronisk samhandling med våre utøvere/utøveres foresatte. Så når det gjelder medlemsavgiften så er denne sendt ut pr. e-post på den e-postadressen vi har registrert i vårt medlemsregister. Dvs. ble sendt ut i slutten av januar og treningsavgiften vil sendes ut i midten av februar. Har du ikke mottatt noe en e-post fra medlemsservice@lambertseterif.no så sjekk din SPAM folder, hvis du fortsatt ikke har mottatt noe så kan du enten betale manuelt via Min idrett  eller ta kontakt med oss på e-postadressen oppgitt under, så sender vi deg fakturaene pr. e-post.

NÅR DET GJELDER FAMILIEMEDLEMSKAP SÅ VIL DERE OPPLEVE Å FÅ FAKTURA TIL HVERT AV MEDLEMMENE I FAMILIEN. KUN EN AV FAKTURAENE SKAL BETALES. SOM DERE SER HAR DE SAMME KIDNUMMER.

For spørsmål vedrørende betalingen, kontakt Lambertseter Idrettsforening på medlemsservice@lambertseterif.no. For spørsmål vedrørende bruken av Min idrett, kontakt idrettens support på telefon 21 02 90 00 eller e-postadresse nif-post@idrettsforbundet.no

NB. Alle som deltar på organisert trening/kamp/stevne må være registrert hos LIF som utøver, dette for at forsikringen skal være gyldig.Video av hallen.

Postet av Lambertseter IF den 10. Jan 2018

Her er Oslo kommune sin video av hallen: https://www.facebook.com/kultu...