Nytt håndballag for jenter 2005

Postet av Lambertseter IF den 30. Apr 2020

Lambertseter IF håndball søker spillere til sitt nyoppstartede lag for jenter født i 2005. Oppstart er sesongen 2020/2021, i jenter 15-klassen på nivå 1.

Vi har per i dag lag fra 2008/2009-2011/2012, og ønsker å utvide tilbudet på juniorsiden. Vi starter også opp med seniorhåndball kommende sesong, med damelag i både 3. og 4. divisjon.

Lambertseter IF håndball er en spennende nykommer i Oslo-håndballen, og startet opp i 2017 med håndball for de minste med stor suksess.

Vi har per i dag ca. 90 medlemmer i håndballgruppa, og hjemmearena er vår flotte nye Lambertseter flerbrukshall.

Er du jente og født i 2005 og synes dette høres interessant ut? Ta kontakt da vel! Kjenner du noen som kan være interessert, er det flott om du tipser dem om muligheten.

Kontaktinfo:

- Adelina Syla (trener), tlf. 993 46 518, e-post: Linasyla1999@hotmail.com

- Espen Henæs (medlem håndballstyret), tlf. 917 26 129, e-post: espen@henaes.no

PS. På bildet ser du J2009 i første hjemmekamp for Lambertseter IF håndball i Lambertseter flerbrukshall i oktober 2018.


0 Kommentar

Ny innkalling til årsmøte i LIF

Postet av Lambertseter IF den 14. Apr 2020

Hovedstyret innkaller herved til årsmøte i Lambertseter Idrettsforening. Opprinnelig var årsmøtet planlagt til 19. mars, men måtte utsettes pga. situasjonen med koronaviruset.

Årsmøtet avholdes kl. 19:00 torsdag 14. mai 2020. Det vil bli gjennomført digitalt via videokonferanse, med mindre det skulle vise seg mulig å avholde fysisk møte.

Saker som et medlem ønsker tatt opp på årsmøtet, må sendes hovedstyret innen 30. april til post@lambertseterif.no

Saksliste og saksdokumenter for møtet som var planlagt til 19. mars er tilgjengelig på klubbens nettsider. Oppdatert saksliste og eventuelle endringer/supplement til saksdokumentene vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet her på klubbens nettsider.

Alle som ønsker å delta på årsmøtet må melde seg på til post@lambertseterif.no innen 10. mai. Behovet for påmelding skyldes at årsmøtet skal gjennomføres digitalt, og at det også er behov for kjennskap til antallet på forhånd dersom det blir mulig med fysisk møte. 

De som melder seg på innen fristen vil motta en e-post med lenke som gir tilgang til årsmøtet, eller eventuelt beskjed om at det blir fysisk møte og hvor i så fall.

Dersom noen har spørsmål, kommentarer, endringsforslag eller benkeforslag til sakene, oppfordres det til å oversende disse til hovedstyret på e-post til post@lambertseterif.no senest et par dager før møtet. Dette vil lette gjennomføringen for dirigenten, og vil bidra til en bedre behandling av sakene på årsmøtet.

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha oppfylt medlemsforpliktelsene. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett.

Velkommen til årsmøte! Mvh styret i Lambertseter IF

0 Kommentar

Lambertseter IF er 75 år i dag!

Postet av Lambertseter IF den 10. Apr 2020

Den 10. april 1945 hadde en gjeng motstandsfolk og ungdommer fotballtrening på Bekkelaget Sportsplass. Da det mørknet, og treningen ble avsluttet, ble det pratet om å starte en ny idrettsforening.

Det var illegalt på den tiden med organisert idrett. Diskusjonen om en idrettsforening måtte derfor foregå med lave stemmer i mørket. Idrettsforening ble opprettet, og et foreløpig styre oppnevnt. Kontingent ble satt til kr 1 per måned, og innmelding skulle koste kr 1.

Tre dager senere hadde styret sitt første møte i en barbersalong. Den 30. april hadde den sylferske idrettsforeningen sin første generalforsamling. På det tidspunkt hadde foreningen 30 medlemmer, og nesten alle stilte. Det ble flertall for å kalle foreningen «Høgda Idrettsforening».

I tillegg til fotball ble det startet opp med skiidrett og håndball i foreningen det første året. Året etter ble det også orientering og friidrett. Foreningen fikk sensommeren 1945 sitt første «anlegg» i form av en treningsbane på brakkeområdet som tyskerne hadde etterlatt seg på Lambertseter.

I 1948 fikk idrettsforeningen også klubbhus. En vaskebrakke som tyskerne hadde satt opp som en del av sin leir på Lambertseter ble innredet til badstue. Bygget ble benyttet til både bading, badstue, trening og møter.

På årsmøtet 28. oktober 1952 ble det besluttet å bytte navn til «Lambertseter Idrettsforening». Både på grunn av lokaliseringen av aktiviteten i foreningen og den ventede tilstrømningen av nye medlemmer fra den oppvoksende drabantbyen.

Gjennom 50-tallet gikk klubben fra å være en forening for voksne som stort sett bodde andre steder enn på Lambertseter, til å bli en masseklubb for barn og ungdom på Lambertseter. Etter hvert tok foreldrene til den nye medlemsmassen gradvis over tillitsvervene i klubben.

Siden opprettelsen har tusenvis av mennesker vært innom Lambertseter Idrettsforening, både utøvere, trenere, tillitsvalgte, ansatte og foresatte. For veldig mange har foreningen vært en viktig del av oppveksten, fysisk fostring og sosial omgang. Minnene, gledene og opplevelsene er utallige.

Til høsten skal foreningens 75 års-jubileum markeres med et jubileumshefte og flere arrangementer, både for nåværende og tidligere medlemmer. 

Gled dere til masse historie og bilder til høsten! Og til samvær med gamle og nye venner.

Mvh Lambertseter Idrettsforening


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline