LIF-året fra A til Å

Postet av Torbjørn Andersen den 17. Des 2023

LIF-året 2023 bød på mange oppturer. Vi ønsker alle våre medlemmer, støttespillere og samarbeidspartnere en riktig god jul og et flott godt nytt år. Husk: Ta vare på hverandre!

Vi byr på LIF-året 2023 fra A til Å - sett med et lite skråblikk:

Allidrett er et spennende treningstilbud for dem mellom fire og ni år. En flott start på din LIF-karriere. Allidrett er supergøy.

Allidretten har hatt en flott høstsesong med mange deltakere. Bildet er fra juleavslutningen. Foto: Torbjørn Andersen

Botkassen fra fotballgruppas A-lag. Botlisten toppes i 2023 av Kong. Det gis bøter for å komme for sent, dumme gule kort, glemt utstyr osv. Det er også bøter for å brenne 100 prosents sjanser. Sistnevnte gir 100 kroner i bot.

Coach Bjørn Tommy Nyborg. Hovedtreneren som ledet LIF til opprykk fra 5. divisjon til 4. divisjon i fotball. En flink mann og ildsjel. To av sønnene hans, Stian og Magnus, spiller på laget. Assistenttrener Tommy Larsen må også nevnes. Det har vært litt av en vei til der laget er nå.

Discgolfbanen på Lambertseter skal totalt ha ni kurver. Det blir en teknisk, kort bane, tilgjengelig for alle nivåer og aldre. Her kan de gode bli bedre og de nye få mestring. Den skal stå klar våren 2024.

.

En ivrig gjeng i forbindelse med etableringen av disgolfbane. Foto: Torbjørn Andersen

E-sport er noe vi ikke har. Mon tro hvor lang tid det tar før vi får det?

Foreldreinnsats er nødvendig for at idrettslaget skal gå rundt. Vi takker alle foreldrene som tar verv og stiller på vakter.  

Gutta i vaktbuen i Lambertseter Flerbrukshall fortjener også å nevnes. Trond og Ibra passer på at alt er som det skal i hallen. Flott innsats gutter. 

Trond er en av gutta i vaktbuen. En hyggelig kar. Foto: Torbjørn Andersen

Hilde Kronstrand Kvalvåg. Regnskapsføreren er klubbens lim og «onkel Skrue». I tillegg gjør hun en fantastisk innsats med Allidretten.

Innebandygruppa sikret opprykk fra 5. til 4. divisjon våren 2023. De har målsetting om mer opprykksmoro de nærmeste årene og topper 4. divisjon uka før jul i 2023.

Innebandygutta sikret opprykk til 4. divisjon. Foto: LIF innebandy

Jubileum, sa du? Akkurat! Gled deg til de neste årene. 

Klubbhuset i Lambertseter Idrettspark er rett sted for en fest. Nå skal det pusses opp bare så det er sagt.

Klubbhuset til Lambertseter IF. Foto: Torbjørn Andersen

Lambertseter Flerbrukshall er hallen vår. Der er det full aktivitet på kveldstid og i helgene.  

Magnus Nyborg, kaptein og toppscorer i 5. divisjon med 23 mål da Lambertseter IF rykket opp. Nøkkelspiller og hyggelig kaptein. Forbilde på mange områder. Kåret til «Årets spiller» på A-laget som rykket opp til 4. divisjon.

Magnus Nyborg er nøkkelspiller på Lambertseters A-lag i fotball. Foto: Torbjørn Andersen

Norway Cup ble arrangert i både håndball og fotball på Lambertseter i 2023. Det var en stor suksess og LIF fikk mye ros blant annet for håndballgjennomføringen. Gøril Kristoffersen og Lars Haugen fortjener ros for deres innsats i hallen. Signe Tveter og Hege Røsholm var primus motorer på fotballbiten. Det var også flott innsats fra mange andre frivillige.

Her er noen av de mange som gjorde en flott innsats under Norway Cup 2023. Foto: Torbjørn Andersen

Oslo idrettskrets kåret LIF til "Årets idrettslag" i 2023. Det er en utmerkelse vi er veldig stolte av.

 

LIF ble kåret til "Årets idrettslag" av Oslo Idrettskrets. Foto: LIF/Privat

Per Lie. Håndballtreneren som påtok seg oppgaven med klubbens senior damelag. En veldig dyktig, sympatisk og omgjengelig type.  

Per Lie trener damelaget i håndball. Foto: Torbjørn Andersen

Q-rømme, en hemmelig ingrediens i klubbens Norway Cup-vafler. 

Gutta som representerte LIF i beachhåndball-NM. Foto: Privat

Resultatene i 2023 har vært gode. Tre fotball-lag rykket opp. A-laget fra 5. til 4. divisjon. Andrelaget fra 10. til 9. divisjon og M40 fra 3. divisjon til 2. divisjon. Innebandy A-laget rykket også fra 5. divisjon til 4. divisjon. Badmintonspillerne og friidrettsutøverne våre presterer også bra. Beachhåndball-gutta tok også NM-gull. De skrev seg dermed inn i LIFs historie.

Bilde fra en av badmintonturneringene som er arrangert i Lambertseter flerbrukshall. Foto: Torbjørn Andersen

Smasher har det vært mange av i sesongen fra våre badmintonspillere. De leverer resultater både lokalt, regionalt og nasjonalt. Badmintongruppa er i stadig utvikling.

TV-aksjonen gikk i 2023 til Redd Barna. Lambertseter Kings var sentrale i forbindelse med innsamlingen og ble intervjuet i flere ulike kanaler. Spillerne ga også en LIF-drakt til statsminister Jonas Gahr Støre.

LIF-gutta ga en drakt til statsminister Jonas Gahr Støre. Foto: Redd Barna/Lambertseter Kings

Ungdomstrenere gull verdt for klubben. Til sommerskolen, som arrangeres av friidrettsgruppa, var det tyve ungdommer som var trenere. Ungdommene sørget for at over hundre barn fikk prøve ulike øvelser innenfor friidrett, lekt, knyttet nye vennskap og opplevde mestring. 

Her er ungdomstrenerne på friidrettsskolen. Foto: Lambertseter Friidrett/Endre Klungland

ViErLIF  - trenger vi å si mer?

Her er flere av klubbens badmintonspillere. Foto: Torbjørn Andersen

Watz, Andreas. Han har sittet i klubbens hovedstyre i 12 år. Går han for 13 år? Trofast støttespiller er også Bjørn Guttormsen. Han har hatt mange verv gjennom årene, var sentral da hallen kom i Lambertseter Idrettspark, sitter som varamedlem i hovedstyret og er ivrig tilskuer på LIF-kamper.

Andreas Watz er en ivrig LIF-mann. Her tar han inngangsbillett under sommerens Norway Cup. Foto: Torbjørn Andersen

X-faktor: Andrea Rooth viste tydelig X-faktor da hun vant U23-EM på 400 meter hekk. Andrea fortsatte også å hanke inn NM-medaljer for LIF i 2023. Her er oversikten over NM-medaljene hennes.

Andrea Rooth vant gull på 400 meter hekk under U23-EM i friidrett. Foto: Lehtikuva/NTB, gjengitt gjennom LIFs avtale med NTB.

Younes Azouggarh. Nestleder i hovedstyret med mange jern i ilden. Alltid et smil om munnen på den karen. Spiller på A-laget som rykket opp til 4. divisjon.

Zoomlinse er noe vi ikke har benyttet så mye i år. Kanskje det blir mer neste år?

Ære være Arve. Driftslederen, Arve Moen, til Lambertseter IF gjør en kjempejobb med å følge opp anlegg og andre ting i og rundt klubben. Vi gleder oss til flere års samarbeid Arve.

Arve Moen er klubbens driftsleder. En særdeles hyggelig kar. Foto: Torbjørn Andersen

Øyvind Andersen er Lambertseter IFs leder. En blid og omgjengelig kar som kan og gjør mye for klubben. Visste du at han er kretsdommer i fotball og en av flere i trenerteamet rundt J13-laget?

Øyvind Andersen (til høyre) er LIFs leder. Her er han sammen med Haugerud IFs leder Dag Endal. Foto: Torbjørn Andersen

Årets oversikt er over. Vi gleder oss til mer LIF-moro de neste årene. Vi har ikke glemt at en ny kunstgressbane stod klar like før jul og at G16-laget spilte finale i Norway Cup 2023. #ViErLIF

G16-laget i fotball spilte seg fram til finale i Norway Cup 2023. Foto: Torbjørn Andersen

Innspillene til A- til Å-oversikten har kommet fra mange personer i LIF-styret og andre personer i klubben. En spesiell takk til Hege Røsholm for mange kreative innspill. Artikkelen er utarbeidet av Torbjørn Andersen. Hege ville ha med følgende om artikkelforfatteren: "Han er klubbens mann. Formidling til folket er noe han kan."


Relaterte lenker:

Klubbens hovedside (Facebook)

Klubbens hovedside (Instagram)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.