Deltok i UBM for å lære

Postet av Torbjørn Andersen den 15. Apr 2023

Aaron Wasa-Schrader og Bastian Kjøs representerte Lambertseter IF Badminton i UBM (Ungdommens badmintonmesterskap) for å lære. Før turneringen var våre spillere rangert som nummer 79 (Aaron) og 99 (Bastian) i klassen U15 singel i Norge.

Det er tredje gang denne sesongen at Lambertseter IF sine spillere deltar i nasjonale mesterskap. Tidligere har Roger Sagen deltatt i veteran-NM og Oscar Øisjøfoss Sørheim i junior-NM.

Det var åpningsseremoni med innmarsj før de første kampene i UBM fredag 14. april og bankett for spillerne lørdag 15. april.


Aaron fikk det tøft
Aaron tapte første kamp med 7-21 og 5-21 mot Theodor Myrvoll fra arrangørklubben Haugerud. I andre kamp spilte Aaron mot 35-seedete Oliver Larsen Witsø fra Norborg og tapte 8-21 og 12-21.

I tredje kamp ble det tap mot nummer sju i Norge som var Shreyas Danwe fra Asker. Settsifrene ble 5-21 og 10-21.


Bastian med en seier
Bastian startet også med tap for Eskild Røssland fra Sotra med 11-21 og 19-21. I andre kamp vant Bastian 21-15 og 21-12 mot Lorens Valentin Holmboe fra Haugerud.

I tredje kamp ble det forventet tap med 6-21 og 3-21 mot Deeptanshu Toka fra Haugerud. Bastians siste motstander var ranket som nummer to i Norge før turneringen.


Bildet i artikkelen. Foto: Privat 


Relaterte artikler:
Sagen nummer syv i Veteran-NM (Lambertseter IF.no)

Oscar deltok i junior-NM (Lambertseter IF.no)


Relatert lenke:

Alle resultatene (Badmintonportalen.no)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.