Syvendeplass i veteran-NM

Postet av Torbjørn Andersen den 5. Mar 2023

Roger Sagen fra Lambertseter IF tok to seire i veteran-NM i badminton. Det holdt likevel ikke til finalespill. Han endte totalt på en delt 7. plass.

Sagen spilte tre kamper i sin innledningspulje i klassen 50+. I første kamp fredag 3. mars møtte han Pankaj Bhart fra Hadsel og det ble seier i to sett. Sagen vant 22-20 og 21-14. I sin andre kamp 3. mars møtte Sagen forhåndsfavoritten i puljen Thomas Pedersen fra Ålesund. Sistnevnte, som var seedet som nummer to i turneringen, ble for sterk og vant 21-12 og 21-14.

Den siste puljespillkampen ble spilt lørdag 4. mars. Sagen hevet seg igjen og slo Xijiang Yu fra Vestre Aker med settsifrene 22-20 og 21-14. Det holdt likevel ikke til avansement til finalespillet.

- Jeg kjenner begge to jeg slo godt fra før og jeg hang godt med også mot Pedersen. Han sa etterpå at du hadde meg i kne. Jeg svarte at jeg ikke hadde kondisjon som er bra nok, sier Roger Sagen.

Lambertseter-spilleren skulle også spilt double i veteran-NM sammen med klubbkamerat Asghar Mahmood, men han måtte dessverre trekke seg grunnet sykdom og en betennelse i armen.

- Det var synd med Asghar, fordi vi hadde hatt muligheter til å hevde oss, sier Sagen.

Han gleder seg allerede til veteran-NM neste år.

- Får jeg opp kondisjonen så kan det bli bra, sier Roger Sagen.

 

Relaterte lenker:

Enkeltkampene i veteran-NM (Cup2000)

Turneringsresultater (Badmintonportalen.no)


Bildet i artikkelen. Foto: Torbjørn Andersen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.