LIF skal arrangere håndballturnering

Postet av Torbjørn Andersen den 6. Feb 2024

Lambertseter IF Håndball gleder seg til å ta i mot alle spillerne og deres familier til turneringen Intersport Loppetassen i håndball. Her er viktig og nyttig informasjon om turneringen.

Kampdag: Lørdag 10. februar

Alder på spillerne: 6-7 år

Spilletid: fra klokka 10.00 - 18.00. Innmarsj klokka 09.40 formiddag og klokka 14.10 på ettermiddagen. 

HallenKampene spilles i Lambertseter Flerbrukshall. Adressen til hallen er: Feltspatveien 19, 1155 Oslo. Hallen deles i to baner under turneringen.

Transport: Vi anbefaler flest mulig å reise kollektivt til hallen. Lambertseter T-banestopp er 10 minutter unna hallen med gange. Ellers stopper det også busser i nærheten (eksempelvis buss 76 og 79). Husk at det kan være glatt på vei til hallen så beregn litt ekstra god tid.

Parkering: P-plasser sør for hallen. Står merket med blå P på Google Maps. Lørdag 10. februar er det lov å parkere i øvre del av skolegården på Lambertseter skole ved Lambertseter bad/gymsalen. Innkjøringen fra Feltspatveien vil bli stengt.


Dette er Intersport Loppetassen
På nettsiden til turneringen skrives følgende om arrangementene i Loppetassen:
«Intersport Loppetassens visjon er å skape en tidlig interesse for idrett og spesielt håndball. Ikke bare for utøverne - men også overfor søsken, foresatte og resten av familien. Dette gjør vi gjennom et arrangement som er tilpasset en barnefamilies hektiske hverdagIntersport Loppetassen er en positiv opplevelse som alle ønsker å ta del i. Det er sosial idrettsglede på tvers av kjønn, ferdigheter, funksjonalitet, hudfarge og opprinnelse.»

 

Innmarsj og premieutdeling
Alle lagene som skal spille i Lambertseter Flerbrukshall skal gjennom både innmarsj og premieutdeling. De som skal spille kamper om formiddagen har innmarsj klokka 09.40 og de som skal spille om ettermiddagen har innmarsj klokka 14.10.

Medalje/premieutdeling er klokka 13.25 for formiddagslagene og klokka 17.55 for ettermiddagslagene. Det er ny innmarsj og oppstilling fem minutter før premieutdelingen starter.


Bildene i artikkelen. Hovedbilde: Foto: Torbjørn Andersen. Logoen: fått fra NHF Region Øst


Relaterte lenker:

Turneringens nettside (handball.no)

Følg Lambertseter IFs hovedside på Facebook (Facebook) 

Følg Lambertseter IF på Instagram (Instagram)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.