Mye moro og sterke Lambertseter-resultater

Postet av Torbjørn Andersen den 15. Jan 2023

Det var mange som trivdes og hadde det artig under andre dag av Bonova.no Vintersmash med Torjus Flåtten. Flere av Lambertseters spillere leverte også sterke prestasjoner.

Mixed double senior elite ble vunnet av Torjus Flåtten (Sandefjord) og Rikke Østhassel (Kristiansand). Torjus, som egentlig representerer Sandefjord, spilte for anledningen i Klemetsrud IL sin drakt. Dette siden han er engasjert som trener der og for Lambertseter IF. I finalen vant Flåtten og Østhassel 21-17 og 21-18 mot Vegard Rikheim fra Frogner og Eva Forsaa Åbotsvik fra Tromsø.

Vegard Rikheim (Frogner) og Torjus Flåtten (Sandefjord) spilte seg som ventet fram til finale i herredouble elite. Duoen Rikheim/Flåtten er rangert som nummer 50 i verden i skrivende stund, og de satser mot neste OL. I finalen i eliteklassen møtte de Andy Hang fra Klemetsrud og Carl Christian Møller Jacobsen fra Sandefjord. Det ble seier til Rikheim/Flåtten med 21-12 og 21-3.

I finalen i herredouble B møtte Khalil Akram og Adil Mahmood fra Lambertseter IF duoen Timothee Le og Celina Nha-Mi-Thanh fra OSI. Her vant sistnevnte par med 21-12 og 21-17.

I finalen i herredouble C møtte Roger Sagen og Asghar Mahmood fra Lambertseter duoen Munir Mohammad Ifzal fra Lambertseter og Muhammad Sajjad Ahmad fra Mortensrud Aker. Sistnevnte par stakk av med seieren med settsifrene 21-10 og 21-16.

I mixed double klasse D ble det lokal seier til Lambertseter-spillerne John Bryan Tapolgo og Jovi Lubay Sespene. Duoen vant finalen 21-14 og 21-13 mot Carina Lai fra OSI og Sebastian Tho Hang fra Klemetsrud.

I herredouble D ble det en ren Lambertseterfinale mellom Je Mark Ocaya/John Bryan Tapolgo og Rotislav Yevdiukhin og Oleg Topchiy. Her vant Ocaya/Tapolgo med settsifrene 21-19 og 21-15.

Imponerte gjorde også spillerne til Lambertseter i U11C. Ostap Topchiy ble nummer tre og Jonas Leander Stavsetra ble nummer fire. Det er Ostap som er på hovedbildet i artikkelen.

NB! Fra første dag kan vi nevne at Klemetsrud-spiller Gülser Selin Kilinc vant den beste damesingelklassen - klasse B.

Alle bildene i artikkelen. Foto: Torbjørn Andersen og Privat

Her finner du alle resultatene (Cup2000)

Her er oppsummeringen fra dag 1 (Lambertseter IF)

Mer fra turneringen finnes på Lambertseter Badmintons facebookside


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.