Stor pågang på parkeringsplassen

Postet av Torbjørn Andersen den 31. Jul 2023

Roger Sagen, leder i Lambertseter IF Badminton, var parkeringsvakt under Norway Cup. Han forteller at han ikke har opplevd så mange på parkeringsplassen under tidligere år av turneringen.

-Det er mange som vil parkere og det er veldig mye mer trøkk på parkeringsplassen. Det er langt flere biler her enn det var under fjorårets turnering, sier Roger Sagen, som også var parkeringsvakt under Norway Cup i 2022.

En av dem som parkerte under Sagens vakt var Steinar fra Spjelkavik. Han betalte velvillig de kronene det kostet å stå på parkert.

Noe av årsaken til den økte pågangen på parkeringsplassen skyldes at det i 2023 arrangeres både Norway Cup i håndball og fotball på Lambertseter. Husk at når du har parkert et sted så kan du parkere flere steder på dagsbillett.

 

Høsttreningstidene for badmintongruppa
Roger Sagen forteller samtidig at treningstidene for høsten 2023/2024 for badmintongruppa i Lambertseter Flerbrukshall er klare.

Barnetreningene i Lambertseter Flerbrukshall blir:
Onsdager fra klokka 19.30-20.30
Fredager fra klokka 19.00-20.00
 
Voksentreningene i Lambertseter Flerbrukshall blir:
Onsdager fra klokka 20.30-23.00
Fredager fra klokka 20.00-23.00

Det jobbes med å få på plass flere barnetreninger og voksentreninger i samarbeid med Klemetsrud IL. Disse treningene vil trolig bli på Klemetsrud. Dette vil det bli informert om på et senere tidspunkt.


Her kan du kjøpe billett
Tilbake til parkeringen. I år kan du forhåndskjøpe parkeringsbilletter. Det er kun mulig å kjøpe billetter elektronisk for parkering ved Ekebergsletta og fotballturneringens medarrangører.

Parkeringsbillettene til Lambertseter-anlegget kjøpes digitalt og så scannes det på arenaen. Denne billetten kan brukes ved LIF-anlegget, ved Ekeberg og ved alle andre arenaer som er medarrangør av Norway Cup.
 

Her kan du kjøpe parkeringsbilletten (Norway Cups nettsider)



Reis kollektivt med t-banen
Det er også mulig å reise kollektivt til Lambertseter. Det tar cirka 20 minutter med t-banen fra Oslo sentrum til Lambertseter: 

* Du kan reise med T-banens linje 1 eller 4 retning Bergkrystallen. Gå av på Lambertseter stasjon og så er det cirka seks minutter å gå til hallen/banene.

* Du kan også ta deg til Lambertseter med buss nummer 79. Gå av på Lambertseter senter-stoppet og så er det fem minutter å gå til banene/hallen. 

* Til Ekebergsletta settes det opp ekstra busser. samt at det henvises til linje 13 og 19 på trikken, som har nærmeste holdeplass Jomfrubråten/Sportsplassen. Utover det er det Brattlikollen som er nærmeste holdeplass på t-banen.

NB! Alle deltakere som har kjøpt deltakerkort av Norway Cup har kollektivbilletten inkludert i deltakeravgiften. Last ned Ruter-appen her 

 

Bildene i artikkelen. Foto: Torbjørn Andersen

 

Relaterte artikler:
 - Dugnadsånden har vært fantastisk (Lambertseter IFs nettside)

A-lagsgutta jobbet NC-dugnad (Lambertseter IFs nettside)

Lambertseter-gutta trente før dugnad (Lambertseter IFs nettside)

God stemning i Flerbrukshallen (Lambertseter IFs nettside)

Samarbeidssuksess (Lambertseter IFs nettside)

Første sluttspillsår for Rosies gutter (Lambertseter IFs nettside) 

Her blir det håndballfest (Lambertseter IFs nettside)

Ønsker flere frivillige (Lambertseters nettside)

 

Relaterte lenker:
Elektronisk salg av parkeringsbilletter (Norway Cups nettside)

Følg Lambertseter på Facebook (Facebook)

Kampene i Lambertseter flerbrukshall (Norway Cups nettside)

Fotballkampene på 11-er banen (Norway Cups nettside)

Fotballkampene på 9-er banen (Norway Cups nettside)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.