Vil du bli vår keeper?

Postet av Torbjørn Andersen den 27. Aug 2024

Kom og bli SK Østensjø J 2009 sin nye keeper! Vi er et herlig jentelag som elsker å spille fotball sammen, men som mangler keeper/e.

Hovedbildet i artikkelen. Foto: J2009/Hege Røsholm

Laget vårt SK Østensjø er et samarbeidslag fra fire forskjellige klubber/steder (Manglerud Star, Rustad Abildsø og Lambertseter). Noen av oss har spilt sammen lenge og andre har blitt kjent gjennom vårt samarbeid med andre klubber.  Treningene gjennom året blir gjennomført på de ulike klubbenes arenaer.

Vi har hatt stor suksess med å slå oss sammen med andre lag. Både fordi vi da har blitt et lag med mange spillere og kan stille flere lag i seriespill og futsal - men også fordi vi har blitt en sammensveiset gjeng som har mye moro sammen gjennom fotballen.

I år er det overnattingscup til Kristiansand og Hamar som er høydepunktene. Vi har også gjennom flere år deltatt på Norway cup.

Vi har bare ett litt viktig problem: Vi mangler keepere!

Du trenger ikke nødvendigvis å være veldig god på forhånd for å bli vår nye keeper. Det viktigste er at du er nysgjerrig på å stå i mål, at du liker ballspill og at du er har lyst til å lære å bli en god keeper.

Kanskje du har stått i mål i håndball? Kanskje du har spilt volleyball eller badminton? Eller kanskje du er et keepertalent?  Uansett hvilket nivå du er på så vil du få opplæring og utvikling hos oss.

Her jubler jentene for scoring. Foto: Torbjørn Andersen

Hos oss vil du oppleve å både vinne og tape kamper. Vi har fokus på å være både gode vinnere og gode tapere.  Det er ikke lett å stå i mål når vi taper kamper. Men det fine på vårt lag er at ALLE har ansvar for at det ikke blir mål mot oss – det er ikke bare keepers oppgave alene. Samtidig som at alle har ansvar for at vi lager mål – det er ikke bare en angrepsspiller sin oppgave alene. Hos oss spiller vi hverandre gode!

Her jubler jentene for scoring under Norway Cup. Foto: Torbjørn Andersen

Hvis du synes dette høres spennende ut så håper vi du har lyst til å komme på en trening eller se på en kamp for å sjekke ut om dette er noe for deg.

Våre spillere er spredt rundt på mange ulike skoler i området, så det er stor sjanse for at du kjenner noen på laget. Vi har også et fantastisk støtteapparat og trenerteam rundt oss der vår kvinnelige hovedtrener ikke er forelder til noen på laget.

Her er bilde fra sommerens Norway Cup. Foto: J2009/Anniken Monsøy

Ta kontakt med vår hovedtrener, Hege Røsholm, på tlf 959 00 755 om du har spørsmål og vil vite mer – hun vil svare på alt du måtte lure på vedrørende keeperrollen og laget vårt.

Kom bli med – vi lover at du blir tatt imot med åpne armer!

SE VIDEO: Jentenes kamprop (LIF på Instagram)

Mer jubel fra sommerens Norway Cup. Foto: Torbjørn Andersen


Relaterte artikler om samarbeidslagene:

Les mer: Jublet for høstens første seier (LIFs nettside)

Les mer: Samarbeidsjentene fikk treneroppdrag (LIFs nettside

Les mer: SK Østensjødamene åpnet med uavgjort (LIFs nettside)

Les mer: - Vi har fått nye venner (LIFs nettside)

Les mer: Imponerte i Kurland vintercup (LIFs nettside)

Les mer: Spennende jentesatsning (LIFs nettside)


Relaterte lenker:

RASK Fotball (Facebook)

MS Fotball (Facebook)

Lambertseter fotball (Facebook)

Lambertseter IFs hovedside (Facebook)

Lambertseter IFs hovedside (Instagram)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.