DA STARTER VI OPP!

Postet av Børge Oustad den 25. Mai 2021

Først vil vi gi uttrykk for at vi som klubb stiller oss bak kritikken mot nasjonale myndigheter som tviholder på en praksis hele idrettsnorge er i mot. Det er svært uheldig at man ikke slipper opp på restriksjonene som er pålagt breddeidrett for voksne over 20 år.

Når det er sagt, så er det veldig fint at det nå åpnes for ordinære treninger, treningskamper og etterhvert seriekamper. 

Retningslinjene for trening og treningskamper er oppdatert. De legges ut på hjemmesiden vår snart. 

Kort oppsummert betyr de nye retningslinjene:

  • Trening ute for alle under 20 tillat - maks 30 mennesker
  • Treningskamper med andre lag fra Oslo er tillatt. Maks 30 mennesker på arenaen.

Kretsen anbefaler at dere benytter kretsdommere. Kretsen vil være behjelpelig med å finne dommere. Dette gjelder særlig for ungdomslagene.

Vi har diskutert en mulig minicup for ungdomslagene, men vi tror det er for krevende å organisere med de rammene som gjelder nå. 

I tillegg blir serieoppsettet for barn og ungdom publisert i morgen. Slik jeg oppfatter det starter barnekampene umiddelbart. For ungdom er første terminfestede kamp etter sommerferien. Det oppfordres til å gjennomføre treningskamper før det spilles seriekamper. Videre åpnes det for å omberamme noen kamper til før sommerferien dersom begge lag ønsker det.

https://www.fotball.no/kretser/oslo/om-kretsen/artikler/2021/gjenapning-av-aktivitet/Covid-19 NÅ.pdfKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.