Allidretten starter opp onsdag 26.august

Postet av Hilde Kronstrand Kvalvåg den 20. Aug 2020

Allidretten starter opp onsdag 26.august

Er du klar?   Slik går du frem:

Meld ditt barn inn i www.minidrett.no. Det er barnet som skal meldes inn og ikke du som foresatt. Hvordan du gjør dette kan du lese mer om på vår nettside www.lambertseterif.no under fane Allidrett

NYTT for sesongen høsten 2020

Grunnet Covid-19 er det en del smittevernregler som må følges. Alle barna er nå kjent med mye av dette gjennom barnehagen og skolen + at vi voksne skal bidra for at barna skal få trent.

Vi trener mye ute og har smitteverns regler å forholde oss til. Vi skal trene  på Lambertseter Stadion en stund og dagens regler tillater max 200 personer inne på stadion av gangen + trenere. Allidretten er kjent for at alle får bli med så derfor blir vi kanskje mange. På grunn av dette har vi bestemt at vi tillater kun en foresatt per barn inne på stadion. Foresatt 2, besteforeldre, søsken eller andre henvises til å oppholde seg utenfor stadion. Det kan virke urettferdig, men slik må det bli for at vi skal klare å gjennomføre dette ihht smittevernsregler.

Hvordan skal vi klare å holde en god oversikt?  I tillegg til registreringen i minidrett alle melde seg på til treningen via en App som heter SPOND. Dette for at vi raskere og enklere kan krysse av de som kommer og ha en god smittesporing.

Les videre før du laster ned Spond:

Når applikasjonen er lastet ned så velger du registrer ny bruker. Skriv inn deg som foresatt sitt tlf.nr, foresatt sin e-post adresse og lag passord. Neste er foresattes navn, foresattes kjønn, foresattes fødselsdato. (alt dette på deg som foresatt fordi barnet er under18 år). Koden du skal taste inn for å bli knyttet opp mot Allidretten er:   DXFXK   (store bokstaver). På neste bildet så velger du «jeg er foresatt», registrer inn barnets fornavn og etternavn, men NB! her vil vi at dere i tillegg til etternavn skriver årstallet barnet er født. Eksempel:  Ola    Norman 2015.      Trykk så ferdig.

Allidretten får da meldingen og legger dere i riktig årskull-gruppe.

Invitasjon til treningen sendes ut 3 dager i forkant.

Når dere kommer til stadion vil hovedporten ut mot Glimmerveien være sperret av. Dere skal benytte inngangen på kortsiden ned mot klubbhuset. HOLD GOD AVSTAND. Ved inngangen står det noen og krysser dere av og barnet får tildelt en vest som sier hvilken gruppe barnet skal være på under hele treningen. Hvis du som foresatt skal være med barnet i aktiviteten skal også du ha på vest. Du teller da som en av de max 20 som skal trene i samme gruppe.  Stadion blir delt inn i områder som hver gruppe skal holde seg innenfor under hele treningen. Foresatte står utenfor hvert oppmerket området med over en meter seg imellom.

ALLE som skal inn på stadion må sprite sine hender før de går inn gjennom porten og det samme når man forlater området.

Vi hadde en prøveordning onsdag 19.august og det gikk kjempebra. Gjør alle sitt til å opprettholde smittereglene skal vi fint kunne gjennomføre treninger og barna skal få ha det gøy.  Takk for ditt bidrag!

Ta kontakt om noe er uklart; Hilde K Kvalvåg, tlf 41464621


Siste fra Hilde Kronstrand Kvalvåg