Hva koster dette?

Ny pris i fra august 2020

Prisen er kr 650,- for  en hel sesongen som inkluderer medlemskap i Lambertseter Idrettsforening.

Enkeltmedlemskap til kr 550,- og treningsavgift kr 100,-

Ønsker man familiemedlemskap er det kr 100,- per barn for allidrett og kr 800,- for hele familien som medlemmer i klubben. (To barn = totalt kr 1.000,- for en hel sesong) Alle medlemmer i familien kan være registrert.

Det faktureres per halvår.

Hvordan melder jeg mitt barn på?

Påmelding gjøres via Min Idrett:  www.minidrett.no

Vi har laget en enkel brukerveiledning som du gjerne kan titte på under veis og litt mer informasjon ligger også i vedlegget INNMELDING via minidrett.pdf

Vi behandler din søknad så raskt  som mulig og sender deg faktura. Det faktureres i september og januar.

NYTT fra høsten 2020

Grunnet Covid-19 er det en del smittevernsregler som må følges. Alle barna er kjent med mye av dette gjennom barnehage og skole + at vi voksne skal bidra til at barna skal få trent.

Dere må derfor registrere dere i appen SPOND. Dette for at vi raskt og enkelt skal få oversikt over alle som er på treningen av barn og foresatt

Last ned appen, registrer ny bruker og det er deg som foresatt du skal skrive navn og epost adresse til og lag passord. Neste steg, også fyll ut personalia på deg som foresatt (alt dette fordi barnet er under 18 år). Koden du skal søke opp er   DXFXK  (store bokstaver)

På neste side velger du "jeg er foresatt", registrer inn barnets fornavn og barnets etternavn. NB skriv inn årstallet barnet er født etter etternavnet så vi får rask oversikt.  Vi får beskjed når du har registrert deg og gjør de nødvendige registreringer for at dere skal få invitasjon til treningene.

Noe jeg må huske på?

I perioder ønsker vi å ta bilder av barna under aktivitet. Dette for bruk i egen reklame. Vi ønsker derfor at dere logger dere inn igjen i Min Idrett når registreringen er gjennomført for å merke av under samtykkeerklæring om bilde tagning eller ikke.

Trenger du hjelp?
Har du spørsmål så ta kontakt med leder for allidretten Hilde Kronstrand Kvalvåg på telefon 41 46 46 21 eller per e-post allidrett@lambertseterif.no

Siden er oppdatert 31.8.2020