Hva koster dette?

Ny pris i fra august 2019

Prisen er kr 650,- for  en hel sesongen som inkluderer medlemskap i Lambertseter Idrettsforening.

Enkeltmedlemskap til kr 550,- og treningsavgift kr 100,-

Ønsker man familiemedlemskap er det kr 100,- per barn for allidrett og kr 800,- for hele familien som medlemmer i klubben. (To barn = totalt kr 1.000,- for en hel sesong) Alle medlemmer i familien kan være registrert.

Det faktureres per halvår.

Hvordan melder jeg mitt barn på?

Påmelding gjøres via Min Idrett:  www.minidrett.no

Vi har laget en enkel brukerveiledning som du gjerne kan titte på under veis og litt mer informasjon ligger også i vedlegget INNMELDING via minidrett.pdf

Vi behandler din søknad så raskt  som mulig og sender deg faktura. Det faktureres i september og januar.

Noe jeg må huske på?

I perioder ønsker vi å ta bilder av barna under aktivitet. Dette for bruk i egen reklame. Vi ønsker derfor at dere logger dere inn igjen i Min Idrett når registreringen er gjennomført for å merke av under samtykkeerklæring om bilde tagning eller ikke.

Trenger du hjelp?

Siden er oppdatert 3.8.19