Hva koster dette? 

Ny prismatrise fra 1.januar 2021.

Avgiften for en hel sesong (aug/sept - juni) som inkluderer medlemskap til Lambertseter Idrettsforening og treningsavgift til allidretten er:

                Enkeltmedlem 650,-

                To barn kr 1000,-

Dette sendes ut på følgende måte:

Medlemskontingent kr 200,- per barn. Sendes ut i januar/februar basert på deres registrering i minidrett.no. Som nytt medlem betales dette ved registrering her https://medlemskap.nif.no/20826 og man betaler med kort eller vipps.

Treningsavgiften faktureres per halvår - februar og september.   Enkeltmedlem kr 225,- per halvår.  Søsken 2 kr 75,- per halvår


Hvordan melder jeg mitt barn på?

Påmelding gjøres via Min Idrett:  https://medlemskap.nif.no/20826

Vi har laget en enkel brukerveiledning som du gjerne kan titte på under veis og litt mer informasjon ligger også i vedlegget INNMELDING via minidrett.pdf


HUSK OGSÅ

Grunnet Covid-19 er det en del smittevernsregler som må følges. Alle barna er kjent med mye av dette gjennom barnehage og skole + at vi voksne skal bidra til at barna skal få trent.

Dere må derfor registrere dere i appen SPOND også. Dette for at vi raskt og enkelt skal få oversikt over alle som er på treningen av barn og foresatt

Last ned appen, registrer ny bruker og det er deg som foresatt du skal skrive navn og epost adresse til og lag passord. Neste steg, også fyll ut personalia på deg som foresatt (alt dette fordi barnet er under 18 år). Koden du skal søke opp er   DXFXK  (store bokstaver)

På neste side velger du "jeg er foresatt", registrer inn barnets fornavn og barnets etternavn. NB skriv inn årstallet barnet er født etter etternavnet så vi får rask oversikt.  Vi får beskjed når du har registrert deg og gjør de nødvendige registreringer for at dere skal få invitasjon til treningene.


Noe jeg må huske på?

I perioder ønsker vi å ta bilder av barna under aktivitet. Dette for bruk i egen reklame. Vi ønsker derfor at dere logger dere inn igjen i Min Idrett når registreringen er gjennomført for å merke av under samtykkeerklæring om bilde tagning eller ikke.

 

Trenger du hjelp?
Har du spørsmål så ta kontakt med leder for allidretten Hilde Kronstrand Kvalvåg på telefon 41 46 46 21 eller per e-post allidrett@lambertseterif.no


Siden er oppdatert 13.07.2021


Levert av IdrettenOnline