- Vi trenger deg!

Postet av Torbjørn Andersen den 12. Jul 2024

Er du pensjonist? Bor du på Lambertseter eller i området rundt? Vil du være en del av et hyggelig idrettsmiljø? Kjenner du noen spillere på Lambertseter IFs fotball- eller håndballag?

Hovedbildet i artikkelen av Hege Røsholm. Foto: Torbjørn Andersen

Nå trenger Lambertseter IF (LIF) deg. LIF er medarrangør av Norway Cup 2024 i både fotball- og håndball. I den forbindelse er det nødvendig med mange mennesker for å gjennomføre arrangementet.

- Har du lyst, så har du lov. Vi trenger deg, sier Hege Røsholm i Lambertseter IFs fotballgruppe.

Hun frir blant annet til pensjonistene og alle andre som bor på Lambertseter og i områdene rundt.

- Vi tar veldig gjerne imot hjelp fra pensjonister og andre som vil aktivisere seg litt og være en del av et flott idrettsmiljø. Det er mange enkle oppgaver som eksempelvis vaffelsteking, kaffekoking og det å hilse folk velkommen. Kioskene og grillen skal også bemannes. Så vi finner en rolle som passer deg, sier Røsholm.

 

Mange kamper og stor aktivitet
Norway Cup skal spilles på Lambertseter fra søndag 28. juli til og med torsdag 1. august for fotballens del. Det er behov for hjelp under både oppriggingen i forkant, underveis i turneringen og i forbindelse med nedrigg i etterkant av arrangementet. De ulike lagene til Lambertseter IF har fått tildelt ulike skift, men det er ofte slik at vakter og kamper kolliderer og lager litt utfordringer.

Det skal spilles mange kamper i løpet av tidsperioden. I år er det ekstra mange kamper siden gressbanen (stadion) vil bli delt inn i to nierbaner. I tillegg skal det spilles 11-er kamper på kunstgressbanen. Det vil også være full aktivitet med håndballkamper i Lambertseter Flerbrukshall i løpet av uka.

I den forbindelse vil det komme mange tilreisende spillere med familier, supportere, lagledere osv. Disse kan du som LIFs representant bidra til får en hyggelig opplevelse.

 

Tre ulike skift
Det er tre ulike skift under selve turneringen på Lambertseter. Første skiftet er morgenskiftet fra cirka klokka 08.00 til 12.30. Andre skift er fra klokka 12.30 til 18.00. Tredje skift er fra klokka 18.00 og ut kvelden så lenge det er behov.

- Det er spesielt på morgen- og dagskiftene vi trenger flere mennesker. Passer det best for deg å jobbe kveld, så må du likevel ikke nøle med å ta kontakt. Skiftene må fylles opp. Kan du ikke jobbe alle timene innenfor skiftet, men bare noen av dem er du også velkommen til å ta kontakt. Kan du også jobbe flere skift, er det bare hyggelig for oss, sier Røsholm.

Hege Røsholm håper mange kan bistå under sommerens Norway Cup. Foto: Torbjørn Andersen

Du kan velge hvem du støtter
Så kommer det som er det genialt med dugnadsjobbing på Lambertseter under sommerens Norway Cup. Du som jobber dugnad kan støtte den gruppa eller det laget innenfor fotball eller håndball der den du kjenner spiller. I etterkant av Norway Cup fordeles nemlig deler av overskuddet til de ulike gruppene og lagene som personer velger å støtte.

Det betyr at bestemor, bestefar, onkel, tante, søsken eller foresatt kan velge hvilken gruppe  eller lag dugnadspengene for innsatsen som legges ned skal gå til. Som utenforstående uten tilknytning til en bestemt gruppe, kan du også velge hvem som skal motta pengene. På denne måten vil pengene for din innsats gå tilbake til den gruppa du støtter.

- Det kan utgjøre den forskjellen lagene eller gruppene trenger i forbindelse med å dra på cuper eller gjennomføre andre aktiviteter, sier Hege Røsholm.

 

Kan du jobbe?
Kan du jobbe dugnad under Norway Cup ta kontakt med: 
Hege Røsholm 
Telefon: 95 90 07 55

NB! Du kan også støtte Lambertseter IF gjennom Grasrotandelen hos Norsk Tipping dersom du ikke kan møte opp fysisk under Norway Cup. Du må registrere følgende om du ønsker å støtte oss:

Lambertseter Idrettsforening
Feltspatveien 21
Org. nr.: 983921345

Du kan gjøre dette ved å sende en SMS med «Grasrotandelen 983921345» til 60000. Du kommer da til din side hos Norsk Tipping og må logge inn. Du kan også endre dette via Norsk Tipping sin app eller på nettsiden her (Grasrotandelen). 


Relaterte artikler:

Les mer: Kampoppsettene for Norway Cup er kommet (LIFs nettside)

Les mer: Den store fotballguiden versjon 3 (LIFs nettside)

Les mer: G2010 - LIF-gutta slo serielederen (LIFs nettside)

Les mer: G2011 - en spennende gjeng (LIFs nettside)

Les mer: Jenter 2010 - første året med 11-er (LIFs nettside)

Les mer: G2016-  første året med femmer (LIFs nettside)

Les mer: G2017 - sammensveiset Lambertsetergjeng (LIFs nettside)

Les mer: Gutter 2015 - mange lovende spillere (LIFs nettside)

Les mer: J2016 - Jenter som trives sammen (LIFs nettside)


Relaterte lenker:

Lambertseter fotball (Facebook)

Lambertseter IFs hovedside (Facebook)

Lambertseter IFs hovedside (Instagram)



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.