Jenter som trives sammen

Postet av Torbjørn Andersen den 9. Mar 2024

Jenter årgang 2016 og 2017 er flere jenter som har det fint sammen. Fotballjentene ønsker flere lagvenninner velkommen. 

Høsten 2023 startet Mats Benestad opp et jentelag for jenter født 2016 etter at klubben hadde hatt rekrutteringsdag på stadion. Gruppa er åpen for 2017-årgangen også, men når det kommer mange nok vil 2017-gjengen danne eget lag.  
 
Mats Benestad fikk ganske raskt med seg Jone Lura som sin trenerpartner.  I tillegg er en ungdomstrener tilknyttet laget. Ungdomstrenere er veldig positivt som forbilder for de unge spillerne. Ungdomstrenere er også noe klubben er veldig stolte over å få til. 

 

13 ivrige jenter
I hele vinter har gruppa stadig økt i antall spillere og nå teller gruppa 13 jenter der to er født i 2017. De har trent sammen med J2014-2015. Dette var i begynnelsen litt skummelt, men nå går det veldig fint. 

Fordelen med å trene med de som er litt eldre er at de lærer av de som er litt mer erfarne. I tillegg  får de venner på tvers av alder og skole. 

Når jentene flytter ut på kunstgresset, vil gruppene fortsette å ha treninger samtidig og ved siden av hverandre. De kommer også til å ha oppvarming og gjøre øvelser sammen selv om de får mer plass og kan dele seg mer.

 

Gleder seg til cup
J2016/17 har vært på en cup før jul. Dette synes jentene var veldig gøy. Om en uke så skal de på nytt spille cup. Dette er noe de gleder seg veldig til. 

Om ikke lenge får de helt nye drakter og treningene flyttes ut på kunstgresset og i ballbingen. Da skal jentene bli veldig gode i å skyte, og fortsette å jobbe med å spille sammen. 

- Laget har to ivrige pappatrenere som allerede er i gang med grasrottrenerkurs. Klubben er veldig fornøyd med å få inn så motiverte foresatte, sier trenerveileder Hege Røsholm. 

 

Ønsker nye jenter velkommen
Trenerne ønsker seg selvfølgelig flere foreldre som tar et tak i det sosiale og bidrar inn i planleggingsarbeidet, men mest av alt ønsker de jenter som har lyst til å prøve seg velkommen i gruppa. 

Her skal det være plass til alle som har lyst, særlig de som går på Lambertseter skole og Karlsrud skole. Andre er selvsagt også velkomne.


Kjenner du noen som vil prøve seg?
Send en e-post til fotball@lambertseterif.no


Bildet i artikkelen. Foto. Hege Røsholm


Relaterte fotballartikler:
Fotballoppsettene er kommet (LIFs nettside)

- Vi har fått nye venner (LIFs nettside)

Imponerte i Kurland vintercup (LIFs nettside)

Spennende jentesatsning (LIFs nettside)


Relaterte lenker:
Lambertseter fotball (Facebook)

Lambertseter IFs hovedside (Facebook)

Lambertseter IFs hovedside (Instagram)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.