Solid borteseier før kamppausen

Postet av Torbjørn Andersen den 5. Nov 2023

Lambertseter IF Håndball damer tok en solid borteseier mot BI Athletics med 29-19. Nå får laget et par ukers pause før Ullern venter i Lambertseter Flerbrukshall.

Lambertseter-damene skulle egentlig spilt mot Bækkelaget 12. november men den kampen er utsatt til over nyttår. Dermed er neste gang damene skal i aksjon 19. november klokka 17.20 hjemme i Lambertseter Flerbrukshall mot Ullern.

- Det er alltid deilig å vinne kamper. Vi skal ha gode treninger i kamppausen, sier trener Per Lie.

Ujevn førsteomgang
Lambertseter-damene åpnet kampen mot BI Athletics best. De to første scoringene ble satt inn av Jane Sendi. Etter hvert meldte flere LIF-spillere seg på scoringslisten. Anette Engh og Ida Rosander scoret to mål hver slik at stillingen etter drøye 10 minutter var 6-3.

Så kom en sju minutters periode uten LIF-scoring. BI Athletics benyttet anledningen til å snu kampen til 8-6 ledelse.

- En slik periode kommer for alle lag. Slike perioder får også landslaget. Det var litt lettere å kaste ballen videre enn å avslutte, sier trener Per Lie.

Resten av omgangen var ganske jevn, men LIF-damene gikk til pause med 13-11 ledelse.

Kapteinen med 11 scoringer
I andre omgang viste Per Lies damer hva som bor i dem. De stakk fra i målprotokollen anført av Ida Rosander, som scoret 11 ganger totalt i kampen inkludert fire straffemål. Den nyutnevnte kapteinen stod virkelig fram med bindet på armen.

- Det var ganske godt med seier og en god kamp, sier Rosander og fortsetter:

- Det er helt vilt med 11 scoringer. Det var mye kontringer, sier Rosander.

Flere viste seg fram
De andre damene ville også vise seg fram.

Tidligere kaptein, Anette Engh, stoppet på seks scoringer og Lennette Johnsrud Hammer hadde fem mål. Forsvarsspillet satt bedre i den andre omgangen og bakerst  Ann Merethe Bredvold nok en god kamp.

- Jeg leverte vel en midt på treet kamp i dag. I andre omgang var forsvaret kjempebra, sier Bredvold, som vanlig beskjeden.

Resten av scoringene fordelte seg jevnt mellom spillerne på laget.