Andrea vant igjen!

Postet av Torbjørn Andersen den 19. Aug 2023

Andrea Rooth fra Lambertseter IF er på vinnersporet og vant igjen. Denne gang var det under Olavslekene i Sarpsborg.

Lørdag 12. august satte Andrea Rooth ny norsk U23-rekord da hun vant på 400 meter hekk. 55,74 ble tiden på 400 meter hekk på Jessheim. Det viste at hun er i form.

- Løpet var ganske bra
Hun var på nytt i aksjon under Olavslekene i Sarpsborg 19. august. Hun løp der inn til seier på 100 meter hekk lørdag 19. august. Tiden ble 13,53 sekunder.

- Løpet var ganske bra egentlig, men banen kan ikke ha vært så rask og det var mye motvind. Det føltes bedre enn det tiden viste, men sånn er det noen ganger, skriver Andrea Rooth i en tekstmelding til Lambertseter IFs nettsider.

Nummer to ble Elea Jørstad Bock fra SK Vidar på 13,81 og nummer tre ble Martine Kolbeinshavn Hjørnevik med tiden 13,83.

Ny konkurranse 20. august
Andrea Rooth løper igjen søndag 20. august i Nittedal under Nittedalslekene. Hun skal der i aksjon på 400 meter hekk mot Elisabeth Slettum, Marlen Elisabeth Johansson Aakre og Nora Kollerød Wold.

Flere andre Lambertseter-utøvere skal også i aksjon i Nittedalslekene, som har hele 430 påmeldte utøvere.