Lyst til å begynne med badminton?

Lambertseter IF sin badmintongruppe startet opp våren 2018, og har foreløpig et tilbud for veteraner/voksne. Om det blir et tilbud til yngre spillere som trenger trener, må vi en ha trener klar før det tilbudet kan gis. Vi har ikke trener pr. i dag.

Heisann, håper dere har hatt en fin sommer!

Hallen åpner igjen for trening mandag 19 august og badmintongruppen har treningstid tirsdager  fra kl.16.00 - 18.00 (vil bli tilbud for barn denne tiden etterhvert) og onsdager fra kl.19.30 - 21.30, og vi er vaktansvarlige i treningstiden vår. Husk man må ha egen badminton racket.

Ta en titt på vår Facebook side https://www.facebook.com/group... for imer nformasjon om vårt tilbud,
Man må være medlem av Lambertseter idrettsforening for å kunne være en del av badmintongruppen, medlemskontingent er kr 550,- for enkeltmedlemsskap og kr 800,- for familiemedlemskap pr. år.

Videre må man betale treningsavgift på kr. 800,- for aktive utøvere (trener fast/spiller kamper) eller kr. 200,- for mosjonister som trener av og til.

Har du spørsmål så ta kontakt med lederen i badmintongruppen Siren Risa på e-postadresse badminton@lambertseterif.no eller via mobil 452 02 099.