Lyst til å begynne med badminton?

Lambertseter IF sin badmintongruppe startet opp våren 2018, og har foreløpig et tilbud for veteraner/voksne. Om det blir et tilbud til yngre spillere som trenger trener, må vi en ha trener klar før det tilbudet kan gis. Vi har ikke trener pr. i dag.

Treningstider er i Lambertseter flerbrukshall på følgende tidspunkter: Onsdager fra kl.17.00 - 18.00 (1/3 del av hallen), fredager kl.18.00 - 19.00 (hele hallen), og spillerne må ha egen badminton racket.

Ta en titt på vår Facebook side https://www.facebook.com/group... for informasjon om trening og oppmøte.
Man må være medlem av Lambertseter idrettsforening for å kunne være en del av badmintongruppen, medlemskontingent er kr 550,- for enkeltmedlemsskap og kr 800,- for familiemedlemskap pr. år.

Videre må man betale treningsavgift på kr. 800,- for aktive utøvere (trener fast/spiller kamper) eller kr. 200,- for mosjonister som trener av og til.

Har du spørsmål så ta kontakt med lederen i badmintongruppen Siren Risa på e-postadresse badminton@lambertseterif.no eller via mobil 452 02 099.