A-lagsgutta jobbet NC-dugnad

Postet av Torbjørn Andersen den 27. Jul 2024

Flere av LIFs A-lagsspillere jobbet dugnad i forbindelse med Norway Cup-oppriggingen på Lambertseter. A-laget har hatt en OK pluss vårsesong i 4. divisjon ifølge spillerne.

Hovedbildet i artikkelen av Fredrik Jørgensen og Stian Nyborg. Foto: Torbjørn Andersen

- Vi jobber masse dugnad og må også betale for å spille. Noen lag vi møter får betalt, så det er jo litt forskjell. Vi må stå på for å skape litt engasjement, så jeg håper folk kommer seg på stadion i høst og støtter oss også, sier Stian Nyborg.

Han gleder seg til høstsesongen og lover seire på hjemmebane.

- Vi vant hjemmekamper på Abildsø, men har ikke vunnet på Lambertseter stadion ennå. Det er på tide, så det er bare å møte opp til første kamp mot Follo 2. Det kan være et godt lag vi møter, men vi skal stille godt forberedt til den kampen. Vi satser også på at Bymiljøetaten passer godt på stadiongresset etter Norway Cup slik at banen blir bra, sier Nyborg.

Fire av A-lagsgutta som jobbet dugnad med blant annet å henge opp Norway Cup-skilt. Foto: Torbjørn Andersen 

God start, men tøffere etter hvert
Nyborg oppsummerer vårsesongen slik:

- Vi hadde en veldig god preseason med mange gode økter. I tillegg fikk vi en veldig god start på sesongen og ledet. Vi startet egentlig godt de første seks-syv kampene med god poengfangst. Mai og juni var tøffe mot de antatt beste lagene noe som egentlig var litt forventet, sier Nyborg og fortsetter:

- Samtidig har vi ikke spilt så godt som vi vet vi kan og ikke gjort det så vanskelig for dem som vi kan. I tillegg har vi hatt litt suspensjoner og skader. Alt i alt en OK pluss vårsesong. Vi er nye i divisjonen og selv om vi ledet etter to kamper, så måtte vi jo møte hverdagen på et eller annet tidspunkt, sier Nyborg.

Han lover bedring.

- Hvis vi skal tenke på vårt eget spill, så har ikke det vært godt nok selv mot de beste. Vi har holdt en omgang kanskje 60 minutter alle kampene, men så kommer forskjellen. Noen av lagene vi møter har fem økter i uka og vi har to, så er det et lite hakk opp, sier Nyborg.

 Fredrik Jørgensen og Stian Nyborg gleder seg til høstsesongen. Foto: Torbjørn Andersen

Jørgensen en av nykommerne
Fredrik Jørgensen er en av de nye spillerne som har kommet inn i laget. Han stilte også opp under dugnaden.

-Jeg er fra Sunnmøre og har spilt litt fotball med Ørsta, så gikk jeg til Bergen da jeg begynte å studere der og spilte for Djerv. Så kom den berømte COVID og det ble litt pause. Jeg tok opp fotballen i slutten av mai og starten av juni i 2024. Jeg har fått meg fire kamper, dessverre er alle tap, sier Jørgensen.

Han beskriver seg selv som fotballspiller på denne måten.

- Jeg liker å ha ball, og ser på meg selv som relativt kreativ men ballsikker. Jeg har konvertert over til en litt mer defensiv variant siden jeg tidligere spilte mer kant. Det blir nok på sentral defensiv midtbane jeg kommer til å spille mest framover. Jeg vet samtidig at det er flere signeringer enn bare meg som kommer til å styrke laget før høstsesongen, sier Jørgensen.

- Hva er målet for høstsesongen?

-Vi ønsker å overleve og etablere oss i 4. divisjon. Mitt personlige mål er å få meg noen gode opplevelser og gode kamper slik at jeg får meg en fast plass etter hvert, sier Jørgensen.

- Hvorfor skal folk komme å se på dere?

- Grunnen til at folk skal komme er å se på god fotball med høy temperatur. Vi har et veldig gøy lag med masse ulike personligheter, sier Fredrik Jørgensen.


Relaterte Norway Cup-artikler:

LIF-lagene under Norway Cup (LIFs nettside)

Gleder seg til Norway Cup (LIFs nettside)

Jennifer vil dømme NC-finale (LIFs nettside)

Norway Cup på Lambertseter (LIFs nettside)

- Vi trenger deg (LIFs nettside)


Relaterte A-lagsartikler:
Les mer: Den store fotballguiden versjon 3 (LIFs nettside)

Les mer: Kjempescoring da LIF-gutta tapte (LIFs nettside)

Les mer: Hattrickhelt og tabelltopp (LIFs nettside)

Les mer: Tre nøkkelkamper for A-laget (LIFs nettside)

Les mer: Yonas skal trene med A-laget (LIFs nettside)

Les mer: Målkongen sulten på mer (LIFs nettside)


Relaterte lenker:

Sjekk: Oppsettet (fotball.no - serieoppsettet)

Sjekk: Se Norway Cup live (direktesport.no)

Sjekk: Følg Lambertseter (Facebook)

Sjekk: Følg Lambertseter (Instagram)

Sjekk: Følg Lambertseter A-lag (Facebook)

Sjekk: Følg Lambertseter A-lag (Instagram)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.