Hattrickhelt og tabelltopp

Postet av Torbjørn Andersen den 7. Mai 2024

Ahmed Kasem scoret sesongens første hattrick da Lambertseter A-lag vant 5-3 mot Lommedalen på en litt dårlig dag. Seieren sendte laget til topps på tabellen.

- Jeg scoret hattrick i fjor også. Det ble tre mål mot Fagerborg for A-laget og for B-laget mot Grorud scoret jeg fire mål. Dette er årets første hattrick og ikke det siste, sier en strålende fornøyd Ahmed Kasem på telefon til Lambertseter IFs nettside.


Har bygget kondisjon rundt Sognsvann
Han har jobbet mye med kondisjonen  

- Jeg pleier å løpe to ganger rundt Sognsvann annenhver dag og kondisjonstreningen har gjort at jeg kan løpe 90 pluss minutter. Når jeg tar i løper jeg de 3,2 kilometerne rundt Sognsvann på 11 minutter. Jeg jogger på 15 minutter , sier Ahmed.

Mot Lommedalen startet han målshowet i den andre omgangen. Magnus Nyborg og Marcus Tannum Løken scoret de to første Lambertseter-målene i kampen. Det var 1-1 og 2-2 målet. Ahmed Kasem scoret 3-2, 4-3 og 5-3 målene - og det som innbytter. 

- Det første målet var et innlegg fra Kong. Jeg stupte inn foran keeper og tuppet ballen i mål. Det andre målet var en gjennomsbruddspasning. Det tredje målet ble jeg servert på sølvfat av Magnus, sier Ahmed. 

 

Ahmed Kasem scoret tre ganger mot Lommedalen. Foto: Lambertseter A-lag

- Viser enorm lagmoral
Seieren sendte LIF-gutta til topps på tabellen i 4. divisjon avdeling. Lambertseter-laget  topper tabellen med 10 poeng. Samme poengsum har Årvoll og Grei. Årvoll har en kamp mindre spilt.  

Kaptein Magnus Nyborg oppsummerer kampen mot Lommedalen på følgende måte:

-Det var en litt rotete kamp fra oss, men vi spiller også mye god fotball. Vi viser også nok en gang en enorm lagmoral, og jeg synes vi vinner fortjent til slutt, skriver Nyborg og fortsetter:

- Vi får ta en kamp av gangen, men vi viser at vi er mer enn gode nok for dette nivået. Det er gøy for oss som lag, men også for hele klubben. Vamos Lambert, skriver kapteinen i en tekstmelding.


- Vi vinner fortjent!
Lagets andre målscorer Marcus Tannum Løken sier følgende om kampen.

- Jeg synes vi gjennomfører en litt rotete kamp for vår del. Vi gikk inn i kampen med tanke om å styre mest mulig banespillet, men vi fikk det inne helt til i 1. omgang. Uavgjort til pause var helt fair. Men vi tar mer og mer over utover i andre omgang og vinner til slutt fortjent, skriver Tannum og fortsetter:

-Alt i alt en rotete kamp, men vinner fortjent til slutt! Sesongen videre bli spennende synes jeg! Vi har alle muligheter til å fortsette i det gode sporet vi er i! Men Magnus fikk en kjenning i låret og Alend fikk en skade.. Vi trenger alle mann resten av sesongen, skriver Tannum i en melding dagen derpå.

Lambertseter-gutta topper nå tabellen i 4. divisjon avdeling 2. Foto: Lambertseter A.-lag

Seier med bismak?
Magnus Nyborg og Alend Hatib måtte begge ut med skade i kampen. Omfanget av skadene er usikkert i skrivende stund. 

- Dessverre får vi to skader på Magnus (kaptein) og Alend som kan se ut som er litt alvorlig så det er seier med litt bismak, skriver trener Tommy Larsen i en melding

Om kampen sier han følgende:

- En litt rotete kamp fra vår side hvor vi gir bort et par enkle mål, men vi vinner på en litt dårlig dagskriver Larsen i en melding.

Magnus Nyborg skriver følgende i en tekstmelding dagen derpå om skaden:

- Har fått en strekk i hamstringen. Det blir nok fort ikke kamper før til høsten. 


NB! LIF-guttas neste kamp 14. mai skulle egentlig vært spilt på Lambertseter stadion, men den kampen er flyttet til Føyka kunstgress. Motstander er Asker 2 og kampstart er klokka 20.15. Møt opp og støtt gutta. De fortjener det! 


Relaterte artikler:

Les mer: Tre nøkkelkamper for A-laget (LIFs nettside)

Les mer: Yonas skal trene med A-laget (LIFs nettside)

Les mer: Målkongen sulten på mer (LIFs nettside)

Les mer: Den store fotballguiden (LIFs nettside)

Les mer: - Mer sammensveiset etter Malaga-turen (LIFs nettside)

Les mer: Historisk tilbakeblikk på LIF-fotballen (LIFs nettside)

Les mer: Kongeåpning før Malaga-tur (LIFs nettside)


Relaterte lenker:
Sjekk: Kampfakta Lommedalen - Lambertseter (Fotball.no)

Sjekk: Tabell og kampoppsett (Fotball.no)

Følg: Lambertseter A-lag (Facebook)

Følg: Lambertseter A-lag (Instagram)

Følg: Lambertseter IFs hovedside (Facebook)

Følg: Lambertseter IFs hovedside (Instagram)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.