Det startet så bra...

Postet av Torbjørn Andersen den 28. Jul 2024

Det startet bra for LIF-lagene under Norway Cup. Nå er alle lagene over 11 år slått ut. Her er oversikten over alle LIF-lagene.

Hovedbildet i artikkelen av jenter 15/16-laget. Foto: Torbjørn Andersen

Artikkelen ble siste gang oppdatert 1. august klokka 21.30.

FOTBALLEN: Mer om våre lag
Resultatene i innledende kamper avgjør hvem de møter i sluttspillet. Husk at kamper kan bli flyttet så sjekk gjerne CupManager før du drar til baner.

Gutter 11 år :
Lambertseter IF Brave:
Søndag 28. juli: Kampene for dette laget søndag 28. juli ble avlyst.
Tirsdag 30. juli: Motstander Lunner fotballklubb og motstander Nordstrand IF på bane 10EK7. Rapportene sier at første kampen spilte gutta veldig bra, mens andre kampen var litt dårligere.
Torsdag 1. august: mot KFUM-KAM 6 klokka 08.00 på bane 11 EK7
Torsdag 1. august: mot Manglerud/Star fotball klokka 13.15 på bane 08 EK7

Gutter 13/14 år:
Lambertseter IF 1 (G2010)
Søndag 28. juli:
Kamp mot SK Vard Haugesund. LIF-laget vant 3-0. Rapportene sier at LIF-laget styrte kampen hele tiden og burde satt inn et par mål til.
Mandag 29. juli: Kamp mot OS TF endte med tap 0-16.
Tirsdag 30. juli: Kamp mot Sogndal IL 2 ble dessverre et nytt tungt tap.
Onsdag 31. juli: 16-delsfinale B-sluttspill mot GUI Sportsklubb endte med 4-6 tap. Det var en spennende kamp, der LIF ledet er liten stund. Synd med tap siden det var ganske jevnt.

Gutter 13/14:
Lambertseter Boys 13 (G2011)
Kamp mot Haugar SK. LIF-gutta vant 8-1. Rapportene fra kampen er at LIF-gutta herjet skikkelig i kampen. Kampen ble spilt som 7-er fotball og LIF-gutta dominerte totalt selv om de ikke hadde noen innbyttere.

Gutter 13-laget åpnet med seier 8-1 mot Haugar. Foto: Torbjørn Andersen

Mandag 29. juli: Kamp mot Kvik Halden. LIF-laget vant 3-2. Rapportene tilsier tøffere motstand, men vi klarte så vidt å holde ledelsen gjennom andre omgang.
Tirsdag 30. juli: Kamp mot IL Jotun endte med 0-3 tap. Tøff motstand i en kamp med mye frispark.
Onsdag 31. juli: 16-delsfinale A-sluttspillet mot Kolbotn IL blå på Abildsø. LIF-laget tapte 0-4 mot førstelaget til Kolbotn fra 2010. Rapportene fra kampen er at LIF-laget holdt stand første omgang, men så ble de for gode for oss. Totalt sett i turneringen stor innsats av LIF-gutta. Laget er kjempefornøyd med å ha kommet til A-sluttspill, og har møtt mange gode lag fra årskullet over.

Jenter 13/14 år:
Lambertseter IF Team

Jenter 13/14-laget imponerte mot tyske TUS Felde. Foto: J13/14-laget/Øyvind Andersen

Søndag 28. juli: Kamp mot TUS Felde 1-0-seier til LIF. Ifølge rapportene en jevn, tøff kamp og en arbeidsseier der LIF-laget scoret seiersmålet tre minutter før slutt. LIF-laget stilte med reservekeepere i mål. Jentene var veldig slitne etter kampen og orket nesten ikke stille på lagbilde.

Mandag 29. juli: Kamp mot Storhamar endte med 1-6 tap.
Tirsdag 30. juli: Kamp mot Stryn T & IL endte med 1-5 tap.

Jentene er videre i Norway Cup. Foto: Torbjørn Andersen

Onsdag 31. juli: Åttendedelsfinale B-sluttspillet. Kamp mot Varegg/Sandviken endte med 6-2 seier.

Jentene jubler for scoring. Foto: Torbjørn Andersen

SE VIDEO: Jentene trives under Norway Cup (LIF på Instagram)

Torsdag 1. august: Kvartfinale B-sluttspillet. Kamp mot Nome Fotball. LIF-laget ledet 1-0 til det var fire minutter igjen, men da slapp de inn to mål. De er likevel veldig godt fornøyd med turneringen.

Jenter 15/16 år:
Lambertseter IF samarbeid med M/S og RASK - samarbeidet har fått navnet SK Østensjø

Søndag 28. juli: Kamp mot Frøya SK. Samarbeidslaget vant 5-3. Det var en grei start for laget som har ambisjoner om å nå langt i turneringen. Jentene, som er vant med 11-er, synes det var litt uvant å spille 7-er men det fikser de etter hvert.
Mandag 29. juli: Mot FK Fyllingsdalen på bane 04VA7. Samarbeidslaget vant 13-0. Stillingen ved pause var 5-0.

Jenter 2009-samarbeidslaget. Foto: J2009/Anniken Monsøy

Tirsdag 30. juli: Mot Vard Haugesund. Samarbeidslaget vant 6-1.

Suksessjentene fortsetter med seirer under Norway Cup. Foto: J17/19-laget/Anniken Monsøy

Onsdag 31. juli: Åttendedelsfinale A-sluttspill mot Langevåg/Sula. Samarbeidslaget vant igjen. Denne gang med 4-1.

SE VIDEOSeiersropet (LIF på Instagram)

SE STOR BILDESERIE: Jubel på Valle Hovin (LIFs facebook-side)

Torsdag 1. august: Kvartfinale A-sluttspill motstander Molde FK. Samarbeidslaget tapte dessverre 0-6 mot et mye bedre lag.

Les mer: - Vi har fått nye venner (LIFs nettside)

Jenter 17/19 år:
Rustad Abildsø Sportsklub (RASK) samarbeid med M/S og Lambertseter IF - samarbeidet har fått navnet SK Østensjø

J17/19-laget åpnet Norway Cup med seier. Foto: J17/19-laget/Jardar Skarprud.

Søndag 28. juli: Kamp mot Vinne IL. Samarbeidslaget vant 3-1 etter å ha ledet 2-0 først før det ble 2-1. Rapportene sier at laget er godt fornøyd med første turneringskamp og en fin start på turneringen.

Samarbeidslaget slo TUS Felde i andre kamp. Foto: J17/19-laget/Jardar Skarprud.

Mandag 29. juli: Kamp mot TUS Felde endte med 3-0 seier til samarbeidslaget og klar for A-sluttspill torsdag.

Jentene på J17/19-laget koser seg under Norway Cup. Foto: J17/19-laget/Jardar Skarprud

Tirsdag 30. juli: Kamp mot Bremnes IL ble det dessverre 0-9 tap.

Les mer: Samarbeidslaget fikk treneroppdrag (LIFs nettside)

Torsdag 1. august: 16-delsfinale A-sluttspill. Kamp mot Fredrikstad endte med tap 1-6. Dermed er laget utslått av sommerens turnering. Jentene har likevel hatt mange gode opplevelser.

Les mer: Ladet opp i Kragerø (LIFs nettside)

Les mer: Mer om SK Østensjø-samarbeidet (LIFs nettside)

3v3 og 5v5
Lambertseter IF fotball har også flere lag med i 3v3- og 5v5-turneringen under Norway Cup. De kampene spilles fredag 2. august og lørdag 3. august.