Jubler for serieledelse

Postet av Torbjørn Andersen den 17. Jun 2024

Det nystartede juniorlaget til Lambertseter IF Fotball tar sommerpause på toppen av tabellen etter seks strake seire. Laget slo nylig Stabæk 1-0 på Lambertseter stadion.

Gutta jubler etter seier og tabelltopp. Foto: Torbjørn Andersen

I en svært underholdende toppkamp mellom nummer to (LIF) og fire (Stabæk) på tabellen vant LIF-gutta 1-0 mot laget fra Bærum. Det betyr at LIF-laget klatret til topps på tabellen etter halvspilt sesong. De har seks seire, en uavgjort kamp og ett tap. Målforskjellen er 28-11.

- Gutta våre har spilt mye finspill opp igjennom i de kampene vi har spilt, men i dag så var det en krigeseier. Stabæk var tøffe, men vi stod imot. Vi gjorde det på en gressbane som var litt vanskelig å finspille på. Dette var deilig, jubler trener Mads Tvinnereim Horn.


- Kjernekarer alle sammen
Han påpeker at det var en lagseier, men trekker spesielt fram to enkeltspillere.

- Yonas! Fyttikatta! Keeperen vår. For en match. I tillegg står kapteinen (Thomas) fram med vinnermål. Dette var bra, sier Horn.

Treneren er litt overrasket at det nystartede juniorlaget nå er serieleder.

- Både og egentlig. Serieleder er stas. Det er fjerdedivisjon da, men samtidig er det gutter 19 år vi spiller. Alle guttene våre er 17 år og de spiller mot folk som er to år eldre, så det er ikke bare, bare det. Vi har en god gjeng. De er kjernekarer samtlige. Dette er gøy, sier Horn og fortsetter:

- Vi startet sesongen med en uavgjort kamp (2-2 mot Ullern 3) og ett tap (2-4 mot Holmen 3), men så kom seirene. Nå tror jeg på seier hver eneste kamp. Jeg er både overrasket og samtidig vet jeg at gutta er jo gode. Det er mye kvalitet i denne stallen.  Det er gøy å se at det kommer ut, sier Horn.

 

Dette laget topper tabellen. Foto: Torbjørn Andersen

Nydelig soloraid
Målscorer for Lambertseter IF var Thomas Holsæther. Han scoret med et nydelig soloraid der han gled gjennom Stabæk-forsvaret som kniv i varmt smør. Scoringen kom i den første omgangen.

- Jeg får ballen i mellomrommet, så vet jeg ikke hvor mange jeg dribler. Det er i alle fall først to, Så kommer midtstopperen. Jeg løper bare rundt ham egentlig. alene med keeper og sklir jeg bare ballen forbi ham, sier Thomas Holsæther.

- Bestemte du deg på forhånd å gå gjennom?

- Ja, jeg måtte ta litt ansvar og gå gjennom, sier Holsæther.

Han tar ikke av selv om laget leder serien.

- Det er jo bare halvveis så får man ser hvordan det går etter sommeren, sier Holsæther, som synes det smakte godt med seier.

- Det er gøy å spille fotball i hvert fall når man vinner slike kamper. Det er derfor man spiller fotball, så da er det gøy. Hadde vi tapt i dag, hadde det ikke vært like gøy, sier Thomas Holsæther.


Relaterte artikler om juniorlaget:
Yonas skal trene med A-laget (LIFs nettside) 

Til topps i gjev turnering (LIFs nettside)

Nå blir det juniorlag i fotball (LIFs nettside)


Relaterte artikler om flere av LIF-lagene:

Les mer: Den store fotballguiden versjon 2 (LIFs nettside)

Les mer: G2010 - LIF-gutta slo serielederen (LIFs nettside)

Les mer: G2011 - en spennende gjeng (LIFs nettside)


Relaterte lenker:

Kampfakta Lambertseter - Stabæk (fotball.no)

Tabellen (fotball.no)

Lambertseter fotball (Facebook)

Lambertseter IFs hovedside (Facebook)

Lambertseter IFs hovedside (Instagram)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.