LIF fikk støtte i bydelsutvalget

Postet av Torbjørn Andersen den 15. Mai 2024

Lambertseter IF (LIF) fikk massiv støtte av lokalpolitikerne da grusbanesaken var oppe i bydelsutvalget på Nordstrand nylig. Over 320 personer har skrevet under på oppropet. Det betyr at saken kommer til byrådet og bystyret.

- Lokalpolitikerne var helt samstemte i at grusbanen bør skånes. Dette var det enighet om først i to komiteer, og så i et samlet bydelsutvalg, skriver Nordstrands Blad (bak betalingsmur).

Oslobygg planlegger å anlegge midlertidige skolepaviljonger i Lambertseter idrettspark, som i så fall vil bli stående i mange år fremover. Bakgrunnen er behov for rehabilitering av Lambertseter skole.  LIF mener at grusbanen aldri skulle vært vurdert som et alternativ for de mye omtalte paviljongskolene. 

LIF vil ha kunstgressbane med undervarme på grusbanen og søkte om dette allerede i 2017. LIFs søknad om ny kunstgressbane ligger også inne i behovsplan for idrett for årene 2025–2034, som ble lagt frem i fjor høst.

LIF fikk støtte av lokalpolitikerne i bydelsutvalget. Foto: Torbjørn Andersen

Lambertseter IF ber nå i et innbyggerforslag om at byrådet og bystyret i Oslo sørger for at Oslobygg benytter en lokasjon for skolepaviljongene som ikke går utover idretten

Oppropet «Stans bygging av skolepaviljonger i Lambertseter idrettspark» har over 320 signaturer. Når et opprop har minst 300 underskrifter, kommer det til byrådet og bystyret som må ta stilling til det.

Hovedbildet i artikkelen. Foto: Torbjørn Andersen


Relaterte artikler:

Opprop mot bygging av skolepaviljonger i Lambertseter idrettspark (LIFs nettside)

Skal idretten tape igjen? (LIFs nettside) 


Relaterte lenker:

Her kan du signere oppropet (Minsak.no)

Lambertseter IFs hovedside (Facebook)

Lambertseter IFs hovedside (Instagram)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.