God badmintoninnsats i Asker Open

Postet av Torbjørn Andersen den 2. Des 2023

LIFs badmintonspillere leverte god innsats og hadde mange jevne kamper i Asker Open. Noah Aleksander Stavsetra ble nummer to i klasse U13B.

I herresingle U11B spilte Jonas Leander Stavsetra. Han vant to av sine tre innledningskamper etter jevne kamper. Først slo han Nandira Rajesh fra Asker med 11-21, 21-16 og 21-18.

Deretter slo han Haaken Melbye fra Bygdø med 21-17 og 21-18. Sidhart Sreejith fra Asker ble for sterk og det ble tap 15-21 og 13-21. Det var bare puljevinneren som gikk videre til finalespill så dermed var Jonas utslått.

Noah Aleksander ble nummer to
I herresingle U13 B spilte LIFs Noah Aleksander Stavsetra, som er ranket som nummer 40 i Norge. Han vant sine tre første kamper mot Asker-spillerne Senthilnathan Alagappan (21-11 og 21-4), Fredrik Becke (21-8 og 21-4) og Riski Akhil Eashwar (21-7 og 21-7).

Det betød at siste kamp var en ren finale mot Asker-spiller Joel Vineeth, rangert nummer 47 i Norge. Her ble det tap 14-21 og 13-21 for LIF-spilleren.

-Begge gutta er fornøyd totalt sett. Det var litt ergerlig i den siste kampen at Noah klarte å bomme på mange baller. Han mistet totalt 14 poeng på det. Det var også kjipt å måtte vente lenge mellom kampene grunnet store forsinkelser, men det er alltid mange hyggelige folk i Asker og arrangørene er hyggelige å prate med, sier Are Stavsetra, som er far til Noah og Jonas.

I herresingle U17B spilte LIFs Aaron Wasa-Schrader, som er ranket som nummer 65 i Norge. Det er bra siden han er inne i sitt første år som U17-spiller. Han møtte Grimstad-spiller Leonardo Rohling (4-21 og 6-21). Grunnet store forsinkelser i turneringsavviklingen i Asker måtte Aaron melde walkover i sine siste to kamper.Oscar med en seier

I  herresingle C spilte LIFs Oscar Øisjøfoss Sørheim, som egentlig er U19A-spiller der han er ranket som nummer 43 i Norge. Han slo Øivind Storvik fra IL Ros i en jevn kamp. Ros-spilleren vant første sett 21-17 men Oscar kom tilbake og vant 23-21 og 21-17 i de to siste settene.

Rune Enoksen fra Porsgrunn var motstander i siste gruppespillkamp. Oscar vant første settet 21-19. I de to siste settene ble motstanderen for sterk og det ble tap 6-21 og 14-21.

- Det endte med seier i første kampen, men det var vel det eneste bra med den kampen. Jeg spilte ganske dritt i første settet med bare feilslag på feilslag og lite baktanke bak spillet mitt. Så jeg måtte jobbe hardt for å rette opp alt tullet, sier Oscar og forsetter:

- Andre kampen var mye bedre med masse bra, men endte opp med å prøve litt for hardt og jeg havnet for ofte på feil side av linja. Alt i alt en god kamp, men jeg var unødvendig nær kantene og smashene var helt ubrukelige. Det var mye morsommere i andre kamp enn første, sier Oscar Øisjøfoss Sørheim.    

NB! I senior C herredouble spiller LIF-duoen Naseeb Kanhirathodi og Rasmus Ovesen. De spiller sine kamper først søndag 3. desember.

Neste turnering for badmintonspillerne er Haugerud cup 9. og 10. desember.


Bildene i artikkelen. Foto: Are Stavsetra og Privat/Tone Øisjøfoss


Relaterte artikler:
Samling for unge badmintonspillere (LIFs nettside)

Roger er nummer 12 i Norge (LIFs nettside)

Oscar topper loddsalget (LIFs nettside)
 
Andreplass på Frogner - tøft på Haugerud (Lambertseter IFs nettside)

Flere badmintonpokaler i Bygdø Høsttreff (Lambertseter IFs nettside)

 
Relaterte lenker:
Resultatene fra Asker Open (Cup2000)

Følg LIF badminton på Facebook (Facebook)

Følg Lambertseter IFs hovedside på Facebook (Facebook) 

Følg Lambertseter IF på Instagram (Instagram)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.