G2010 er nå 24 spillere

Postet av Torbjørn Andersen den 19. Okt 2023

G2010 i fotball består nå av hele 24 spillere. De har det mye sosialt sammen i tillegg til fotballspillingen. 

Gutter 13 år født 2010 har vært et lag siden de var bitte små. Helt siden da har de alltid hatt sosiale arrangementet innad i laget. Både med og uten foreldre og søsken.  

Hovedtrener Rosie Kronstad bestemte seg tidlig at guttene skal være så mye sosiale som man kan utenom treninger, kamper og cuper. Det vil si i ferier og liknende. Hver ferie så har guttene hatt et tilbud alt fra ivrig økter til noe sosialt.  Denne tradisjonen følges fortsatt nå som ungdommer. Dette gjelder også ved langhelg og ikke kun de store fridagene. 

- Det er faktisk ikke alle som har hytte eller vil på hytten eller på familiebesøk og liknede i ferier. Nettopp derfor velger vi å lage alternativt opplegg. I vårt tilfelle er det å henge sammen!, sier Rosie Kronstad

 

I ferie- og fridagene i 2023 har laget allerede vært gjennom:  
 * Ekstra treninger
 * Sett på fotballkamp på Intility Arena
 * Kino
 * Besøkt Jumpyard
 * Besøkt Rush trampolinepark
 * Badet på Sørenga med badstu
 * Besøkt Manglerud bad
 * Hengt og slengt hjemme hos Rosie på blant annet 17 mai, påskeaften og i forbindelse med Norway Cup

Gutter 13 år er og har alltid vært en god gjeng fra starten. Dette skyldes også blant annet en sterk foreldregruppe som har bistått trenerteamet både på og utenfor banen.

Laget har dessverre mistet flere spillere underveis i løpet av årene som de aller fleste klubbene gjør. Ingen spillere har forlatt laget pga. at de har mistrivdes - og det er viktig. Flere av dem henger fortsatt med laget utenfor banen og er med i ny og ne når vi har noe sosialt og de er invitert. 

Per nå kommer flere stadig tilbake. Nå er laget 24 spillere. Noen satser og trener på høyere nivå i tillegg, andre kjører breddeøkter og flere liker rett og slett å drive med fotball pga. venner og samholdet.

 

- Alt i alt, ser vi at det og opprettholde det sosiale er ekstremt viktig og det bør man aldri undervurdere, sier Rosie Kronstad.  

Nå som guttene også er ungdommer så er de med på å bestemme mer hva laget skal finne på.  

- Trenerteamet er veldig opptatt av at alle skal ha muligheten til å være med og det er derfor vi unngår det som er for dyrt. Ellers har vi også en lagkasse vi bruker godt til dette. Neste sosiale treff er også rett rundt hjørnet , sier Rosie Kronstad.

Alle bildene i artikkelen. Foto: G13-laget/Privat/Rosie Kronstad


Relaterte artikler:
G13 koste seg på Hamar (Lambertseter IFs nettside)

Avsluttet Norway Cup med grillfest (Lambertseter IFs nettside)

G13-laget åpnet med seier (Lambertseter IFs nettside)

- Mange talentfulle ungdommer (Lambertseter IFs nettside)

- Disse gutta motiverer meg (Lambertseter IFs nettside)


Relaterte lenker:
Følg Lambertseter IFs hovedside på Facebook (Facebook)

Følg Lambertseter IFs hovedside på Instagram (Instagram)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.