- Mange talentfulle ungdommer

Postet av Torbjørn Andersen den 22. Aug 2023

Vladimir Vukicevic (32 år) er den beste mannlige korthekkeløperen i Norge gjennom tidene. Nå trener han ungdommer i Lambertseter IF friidrett.

Hans distanse er 110 meter hekk og han er flere ganger blitt norgesmester. Tiden 13,42 som han løp 14. august 2021 er den beste tiden i Norge registrert av en mannlig hekkeløper gjennom tidene utendørs (se statistikken her hos Norges Friidrettsforbund)

- Her på Lambertseter er jeg hyret inn for å være hekketrener en gang i uka. Det er veldig stas. Det er en bane som er veldig allright å trene på, sier Vladimir og fortsetter:

- Det er en veldig fin gjeng med mange talentfulle ungdommer her i Lambertseter. Det er utrolig gøy å være her og sørge for at neste generasjons hekkeløpere blir ivaretatt, sier Vladimir Vukicevic.

 

- Hyggelig miljø
Han har erfaring med å trene ungdommer fra tidligere.

- Jeg har trent noen av og til både gjennom Norges Friidrettsforbund og gjennom SK Vidar, som er min klubb. Det er veldig hyggelig å trene barn som vil løpe hekk og sprint, sier Vukicevic.

Hekkeløperen virket som han stortrives i trenerollen i Lambertseter IF.

- Det er veldig fint å se at det er så mange som driver med det og har det gøy på trening. Det er allright å kunne guide de riktig, og det er utrolig artig å være en del av et så hyggelig miljø, sier Vukicevic.

 

Vil til innendørs-VM og OL
Han synes det er ekstra gøy å ha noe å gjøre med friidrett siden han går skadet.

- Akkurat nå er jeg skadet. Jeg var fryktelig god i mai og lå egentlig an til å løpe rekordtider. Innendørssesongen var ganske lovende. Jeg var ett hundredel unna å nå EM-finale i Istanbul, sier Vukicevic.

Hekkeløperen fikk dessverre en ganske lei skade i mai som gjorde at jeg mistet hele sesongen.

- Det har gått tre måneder siden den og jeg håper å løpe om tre til fire måneder innendørs igjen. Skaden var i baklåret der jeg fikk en skade med en sene som røk. Det kjennes bedre ut nå, og jeg håper at jeg innen kort tid kan være tilbake å løpe igjen, sier Vukicevic.

- Hva er målene dine?

- Målet mitt er å bli skadefri først  og deretter komme tilbake i januar og løpe VM innendørs og forhåpentligvis OL i Paris, sier Vladimir Vukicevic.

Alle bildene i artikkelen. Foto: Torbjørn Andersen

 

Relaterte artikler:
Nytt godt løp av Andrea (Lambertseter IFs nettside)

Høyflygende friidrettsskole (Lambertseter IFs nettside)

Ny rekord for friidrettsskolen (Lambertseter IFs nettside)


Relaterte lenker:
Følg Lambertseter IFs hovedside på Facebook (Facebook)

Følg Lambertseter IFs hovedside på Instagram (Instagram)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.