Vinn premier - støtt LIF Badminton

Postet av Torbjørn Andersen den 16. Okt 2023

Lyst på ny el-sykkel? Nå kan du støtte Lambertseter IF Badminton samtidig som du kan vinne flotte premier.

Årets Landslotteri for klubbene og Norges Badmintonforbund blir etter samme malen som i 2022 som et elektronisk lotteri.  

Slik kjøper du lodd?
Man klikker seg inn på denne nettsiden (badminton-norge.no)

Du kommer inn på en forside hvor lotteriet er beskrevet, man ser gevinst listen, og man kan klikke seg inn for å kjøpe lodd. På den neste siden velger man hvor mange lodd man vil kjøpe fra nedtrekks menyen, og klikker så på Kjøp knappen.

Når man klikker på Kjøp knappen så får man opp en side hvor man må fylle ut: Navn, telefonnummer/mobil, epost og hvilken klubb man støtter, og til slutt velge hvor mange lodd man ønsker å kjøpe. Hvert lodd vil koste kr 50,- 

Betalingsløsningen er sikret gjennom Nets som er Norges største på banktransaksjoner, så dette er helt sikkert for brukerne.

Når du klikker på Fullfør kjøp så blir man tatt inn i betalingsportalen, og gjennomfører kjøpet som en hvilken som helst annen netthandel. 

Vanlige bankkort (ikke kredittkort) samt Vipps kan benyttes. De som kjøper lodd vil raskt få tilbakemelding om kjøpet, både på skjermen og i form av epost, SMS er også mulig, men det gir en ekstra kostnad og det er enklere for den som kjøper å ha oversikten i en epost. 

I denne informasjonen fremgår det hvilke loddnummer man har fått, man får se bilde av loddseddel med loddnummer på. Trekningen av lotteriet vil finne sted hos Lotteritilsynet, og vinnerne annonseres på NBF’s hjemmesider, vinnerne vil i tillegg få direkte beskjed. 

QR-Kode som bringer deg direkte inn på siden for valg av antall lodd (hopper forbi forsiden).


Relaterte badmintonartikler:

Flere badmintonpokaler i Bygdø Høsttreff (Lambertseter IFs nettside)

Lærte strenging av de beste i Norge (Lambertseter IFs nettside)

Fikk andreplass i seniorklasse B (Lambertseter IFs nettside)
 
Til topps i Strømmen challenge (Lambertseter IFs nettside)

 
Relaterte lenker:
Følg LIF badminton på Facebook (Facebook)

Følg Lambertseter IFs hovedside på Facebook (Facebook) 

Følg Lambertseter IF på Instagram (Instagram


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.