Kan få opprykkskamper

Postet av Torbjørn Andersen den 19. Mar 2023

Lambertseter IF damer gikk på et tap med 20-25 mot Njård i siste seriekamp, men håndballdamene kan likevel få muligheten til å spille opprykkskamper til 2. divisjon.

Lambertseterdamene som kom fra uavgjort 25-25 mot Gøy torsdag 16. mars holdt følge med Njård i starten av kampen i Njårdhallen søndag 19. mars. De ledet også 3-0, men etter hvert viste hjemmelaget sin bredere tropp og gjestene fra Lambertseter fikk problemer.

 

- Vi taper fortjent
- Vi taper vel fortjent og er ikke gode framover på banen. Fremover scorer vi bare 20 mål og det er lite siden vi vanligvis lager 30 hver kamp. I forsvaret står vi bra i 50 minutter, sier trener Morten Hansen.

Lambertseter spilte kampen uten førstemålvakt Justyna Edyta Szymczak.

- Hun har røket leddbåndet og blir ute lenge, sier Hansen.

Det gjorde ikke situasjonen bedre at Marita Kristoffersen Smerud fikk rødt kort for tre ganger to minutters utvisninger. Lambertseter-troppen ble for tynn og det ble et tap.

 

Kan få opprykkskamper
Lambertseter IF endte med tapet 19. mars på en sjetteplass i 3. divisjon avdeling 1. De kan likevel få sjansen til å spille opprykkskamper til 2. divisjon! Dette skyldes at flere av lagene foran på tabellen ikke kan rykke opp siden det må være en divisjon mellom første og andrelagene eller at lagene foran på tabellen ikke ønsker et opprykk.

- Jeg tipper vi får vite det kommende uken om vi får sjansen til å spille om opprykk til 2. divisjon. Jeg tror det er vi som får sjansen, sier Hansen.

I eventuelle opprykkskamper møter Lambertseter-damene et lag fra hver av de andre 3. divisjonsavdelingene. Treneren er uansett godt fornøyd med sesongen.

- Vi har hatt en utrolig bra sesong og jentene er stolte av seg selv, sier Hansen.


- Trenger fem-ti nye spillere
Treneren har varslet styret i håndballgruppen til Lambertseter IF at han gir seg etter årets sesong.

- Jeg stenger ikke døren helt. Jeg kan være åpen for å fortsette men det er kun hvis Lambertseter får inn mange nok nye spillere. Så få spillere vi har hatt i årets sesong tærer på meg og det tærer på spillergruppen, sier en engasjert Hansen og fortsetter:
 
 - Lambertseter trenger fem-ti nye spillere før neste sesong, og da snakker vi om håndballspillere som har lyst til å være en del av gruppen, sier Hansen.

Bildene i artikkelen. Arkivfoto: Torbjørn Andersen


Relaterte interne lenker:

På jubelbildet manglet en spiller (Lambertseter IF)

- Vi trenger flere spillere (Lambertseter IF)

Relaterte eksterne lenker:

Kampfakta Njård – Lambertseter 25-20 (handball.no)

Kampfakta Gøy - Lambertseter 25-25 (handball.no)

Tabellen 3. divisjon avdeling 1 (Lambertseters avdeling - handball.no)

Tabellen 3. divisjon avdeling 2 (handball.no)

Tabellen 3. divisjon avdeling 3 (handball.no)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.