Klare for veteran-NM

Postet av Torbjørn Andersen den 22. Feb 2023


Lambertseter-spillerne Roger Sagen og Asghar Mahmood er klare for veteran-NM i badminton. NM skal spilles i Frogner Idrettspark fra 3. til 5. mars. NB! Det er ikke på Frogner i Oslo.

Roger Sagen skal spille både singel og double under veteran-NM. Han deltar i singel i klassen 50+. Trekningen er kommet og det er seks innledningspuljer. Sagen er havnet i innledningspulje med Pankaj Bhart fra Hadsel, Xijang Yu fra Vestre Aker og Thomas Pedersen fra Åleund. Det er bare vinneren av puljen som går videre til finalespillet med de fem andre puljevinnerne.

Sagen er før turneringen ranket som nummer 33 i Norge i singel i klasse 50+. Motstander Xijang Yu er ranket som nummer 17. Thomas Pedersen er ranket som nummer to og er dermed favoritten til å avansere fra Sagens gruppe. Pankaj Bhart er ranket som nummer 400 i herresingel D (D er laveste singelnivå).

I herredouble klasse 50+ spiller Sagen sammen med klubbkamerat Asghar Mahmood. Det er fire innledningspuljer i klassen. Duoen Sagen/Mahmood er havnet i pulje med Bernard Arntsen og Lars Kjørholt fra Risør, Kanwal Agnihotri og Tanweer Ashraf fra Klemetsrud og Tommy Norheim og Anders Skar fra Nøtterøy. Bare vinnerparet fra puljen går videre til puljevinnerfinalen.


Relaterte lenker: 

Alt om veteran-NM (Cup2000)

Rankinglister 50+ (Badmintonportalen.no)

Bildene i artikkelen. Foto: Torbjørn Andersen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.