Badminton for alle

Badminton er det rette valget for den som vil prøve en enkel og morsom idrett som hele tiden byr på nye utfordringer.

Badminton er ikke bare en hurtig og krevende konkurranseidrett, men også en god mosjonsidrett for spillere på alle nivåer.

Det eneste man trenger er å ha noen å spille med! Så kan man selv velge hvilket nivå man vil være med på. Kanskje kan hele familien være med å spille?

Lambertseter IF sin badmintongruppe startet opp våren 2018 for mosjonstrening for voksne, men nå har vi også flere medlemmer som er aktive i seriespill og turneringer. Fra 10. september 2019 begynte vi med badmintontrening for barn/junior.

Gruppen drives i dugnadsånd så her må medlemmene være med på dugnad. Vi har ansvar for å stille med vakter i hallen. (Vaktene fordeles mellom medlemmene, som er over 18 år. ellers er det foresatte som må sitte vakt). Vi har badmintonracketer å låne ut i Lambertseter Flerbrukshall, baller holder en selv. Vi er vaktansvarlige i treningstiden vår. Så alle bør ta tilsynsvakt kurs.

Treningstidene våre høsten 2020:

Lambertseter Flerbrukshall: Mandager fra klokka 19.00 - 20.00 for barn født i 2006 - 2011/2012 - første dato er 17. august

Lambertseter Flerbrukshall: Onsdager fra klokka 19.30 - 22.30 for voksne

Ekeberghallen: Fredager klokka 18.00-19.30 for voksne - første dato er 21. august

Hva må til for å spille?

Du må være medlem av Lambertseter idrettsforening for å kunne være en del av badmintongruppen, medlemskontingent er kr 550,- for enkeltmedlemsskap og kr 800,- for familiemedlemskap pr. år.

Videre må man betale treningsavgift pr år:

Barn/junior (7-15 år) kr. 1000,-

Aktive utøvere (trener fast og spiller i lagserien)  kr. 1000,-

Mosjonister (trener AV OG TIL), kr. 400,-

Har du spørsmål ta kontakt med lederen i badmintongruppen Roger Sagen på e-postadresse badminton@lambertseterif.no eller via mobil 970 97 899.

Ta en titt i vår Facebook-gruppe for mer informasjon.

Og vår Facebook-side

Bildet i artikkelen. Foto: Privat