Badminton for alle

Lambertseter IF sin badmintongruppe startet opp våren 2018 for mosjonstrening for voksne, men nå har vi også medlemer som er aktive i seriespill. Fra 10. september 2019 begynner vi med badmintontrening for barn.

Badminton er det rette valget for den som vil prøve en enkel og morsom idrett som hele tiden byr på nye utfordringer.

Badminton er ikke bare en hurtig og krevende konkurranseidrett, men også en god mosjonsidrett for spillere på alle nivåer.

Det eneste man trenger er å ha noen å spille med! Så kan man selv velge hvilket nivå man vil være med på. Kanskje kan hele familien være med å spille?

Treningstidene våre er:

tirsdager  fra kl. 16.00 - 16.45 for voksne,  kl. 16.45 - 18.00 for barn født i 2005 - 2010/2011

onsdager fra kl.19.30 - 21.30  og  fredag kl. 20.00-22.00 for voksne

Vi har badminton racketer å låne ut, baller har en holder en selv.

Vi er vaktansvarlige i treningstiden vår. Så alle bør ta tilsynsvakt kurs.

Ta en titt på vår Facebook side https://www.facebook.com/group...

Man må være medlem av Lambertseter idrettsforening for å kunne være en del av badmintongruppen, medlemskontingent er kr 550,- for enkeltmedlemsskap og kr 800,- for familiemedlemskap pr. år.

Videre må man betale treningsavgift pr dags dato pr år: kr. 800,- for aktive utøvere (trener fast/spiller i lagserien) eller kr. 200,- for mosjonister som trener av og til.

Har du spørsmål så ta kontakt med lederen i badmintongruppen Siren Risa på e-postadresse badminton@lambertseterif.no eller via mobil 452 02 099.