Badminton for alle

Badminton er det rette valget for den som vil prøve en enkel og morsom idrett som hele tiden byr på nye utfordringer.

Badminton er ikke bare en hurtig og krevende konkurranseidrett, men også en god mosjonsidrett for spillere på alle nivåer. 

Det eneste man trenger er å ha noen å spille med! Så kan man selv velge hvilket nivå man vil være med på. Kanskje kan hele familien være med å spille?


Lambertseter IF sin badmintongruppe startet opp våren 2018 som mosjonstrening for voksne. Nå har vi også flere medlemmer som er aktive i seriespill og turneringer. Fra 10. september 2019 begynte vi med badmintontrening for barn/junior. 

Badmintongruppen drives i dugnadsånd så her må medlemmene være med på dugnad. Vi har badmintonracketer å låne ut i Lambertseter Flerbrukshall, baller holder en selv. Vi er vaktansvarlige i treningstiden vår. Så alle bør ta tilsynsvaktkurs.


Treningstidene våre våren 2023:

Junior:
Mandag og onsdag fra kl. 19.00-20.00 i Lambertseter Flerbrukshall

Senior:
Onsdag: kl. 20.00-23.00 Lambertseter Flerbrukshall
Hva må til for å spille?

Du må være medlem av Lambertseter idrettsforening for å kunne være en del av badmintongruppen, medlemskontingent er kr 200,- pr. år.

Videre må man betale treningsavgift pr år:

Barn/junior (7-15 år) kr. 1000,-

Senior kr. 700,-

Har du spørsmål ta kontakt med lederen i badmintongruppen Roger Sagen på e-postadresse badminton@lambertseterif.no eller via mobil 970 97 899.


Vi har en Facebook-side der vi deler informasjon.

Vi har også en intern Facebook-gruppe der vi deler informasjon.


Bildet i artikkelen. Foto: Privat