Rekordstor påmelding til Løvelekenes 10 års jubileum på Lambertseter Stadion 5. juni. Idrettspresident Tom Tvedt og Friidrettspresident Tore Hordnes åpner lekene.

Postet av Lambertseter IF - Friidrett den 3. Jun 2016

Første søndag i juni skal i underkant av 120 idrettsutøvere kjempe for heder, ære og opplevelser med stor glede på Lambertseter stadion i Oslo. Løvelekene er et friidrettsstevne for barn og unge med nedsatt funksjonsevne. Lekene arrangeres i et samarbeid med Nordstrand IF Allsportgruppe, Lambertseter Friidrett og Lions. Stevnet inkluderer bredde og topp med konkurranser for de som ønsker det.

Den offisielle åpningen går av stabelen på Lambertseter stadion søndag 5. juni kl. 10. Etter at Nordstrandsskolenes musikkorps har ledet innmarsjen blir lekene åpnet. Den høytidelige åpningen blir gjestet av Idrettspresident Tom Tvedt, Friidrettspresident Tore Hordnes, lederne i Nordstrand IF og Lambertseter If og presidenter i Lions.

Utøvere gjennomfører øvelsene løping, kast og lengde. Løven og Haren er med hele dagen og gleder store og små med sitt koselige nærvær. Løvelekenes idrettslige del avsluttes med en stafett hvor den beste klubben blir premiert med en stor pokal.

Kjente fjes fra TV2 serien "Suverene helter" kommer også for å konkurrere. Alle har trent hardt og vi kommer til å se flotte idrettsprestasjoner.

Lekene avsluttes med underholdning av høy klasse. Hans Aaseth på gitar (kjent fra Hans Orkester " Fra torsdag kveld i Nydalen", og " Allsang på Grensen") og Rikke Normann, en veldig god vokalist som i 2011 kom til den norske finalen i Melodi Grand Prix.

Til slutt, den høytidelig premieutdelingen hvor det deles ut medaljer og diplomer til alle deltakere.

Våre støttespillere bidrar med mange frivillige funksjonærer som gjør Løvelekene til en realitet.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med Christian H. Johansen

Tlf. 91839282


Se også programmet for dagen.

Og her ett bilde av noen av de fornøyde deltagerne


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.