75 år med LIF markert

Postet av Lambertseter IF den 21. Nov 2021

Takk til alle som kom på feiring av 75 års-jubileum (ble 76 år pga. korona) for Lambertseter IF torsdag 18. november 2021 på Lambertseter gård!
Her er presentasjonen som ble gått gjennom, med masse bilder. Noen av bildene er lagt til i ettertid av arrangementet. Arrangementet var et samarbeid mellom Lambertseter historieforening og Lambertseter IF.
Det er selvfølgelig mye som kunne vært med i presentasjonen, men som ikke har fått plass. I presentasjonen er noen glimt av klubbens lange og innholdsrike historie.


På bildet er Lars Thue (styremedlem) og Pål Gleditsch (styreleder) fra Lambertseter historieforening og Arve Moen (driftsleder) og Øyvind Andersen (styreleder) fra Lambertseter IF.Markering 75 års-jubileum

Postet av Lambertseter IF den 2. Nov 2021

Lambertseter Idrettsforening og Lambertseter historieforening inviterer til markering av 75 års-jubileum for LIF. Markeringen var planlagt i 2020, men ble utsatt pga. korona.

Arrangementet er torsdag 18. november kl. 18:30 på Lambertseter gård. Det blir en guidet tur gjennom LIFs historie, med innslag og anekdoter underveis.

Påmelding til post@lambertseterif.no innen mandag 15. november. Det er begrenset antall plasser.