LIF-sponsor Møller Bil Ryen 55 år

Postet av Lambertseter IF den 25. Feb 2020

Møller Bil Ryen er inne i sitt andre år som sponsor for Lambertseter Idrettsforening. I likhet med klubben, har Møller Bil Ryen jubileum i år. Det er 55 år siden de startet opp.

I den anledning har Møller Bil Ryen jubileumsuke fra torsdag 27. februar til onsdag 4. mars, med mange gode tilbud, f.eks. på elbil, ladbar hybrid, SUV, familiebil, bruktbil, skistativ eller service: https://oslo-ryen.volkswagen.no/jubileum-ny-bil/ 

Ta turen innom! 


0 Kommentar

Innkalling til årsmøte i LIF

Postet av Lambertseter IF den 13. Feb 2020

Hovedstyret innkaller herved til årsmøte i Lambertseter Idrettsforening.

Årsmøtet avholdes torsdag 19. mars 2020, kl. 19:00 på klubbrommet i Lambertseter flerbrukshall.

Saker som et medlem ønsker tatt opp på årsmøtet, må sendes hovedstyret innen 4. mars til post@lambertseterif.no. Saksliste og saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet her på klubbens nettsider.

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha oppfylt medlemsforpliktelsene. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett.

Velkommen til årsmøte! Mvh styret i Lambertseter IF


0 Kommentar

Tidspunkt for årsmøter

Postet av Lambertseter IF den 6. Feb 2020

Her er oversikt over årsmøtene i Lambertseter IF 2020:


Håndballgruppa – mandag 2. mars kl. 19

Fotballgruppa – onsdag 4. mars kl. 18

Friidrettsgruppa – onsdag 4. mars kl. 19

Hovedlaget – torsdag 19. mars kl. 19

 

Alle er i klubbrommet i 2. etasje i Lambertseter flerbrukshall. 

Allidrett, innebandy og badminton har ikke egne gruppestyrer, og derfor ikke egne årsmøter.


0 Kommentar

Lambertseter IF - 75 år

Postet av Lambertseter IF den 6. Feb 2020

I år fyller Lambertseter Idrettsforening 75 år! Det vil bli markert gjennom året med forskjellige arrangementer, det første i april. Følg med her for informasjon om det.

Lambertseter Idrettsforening ("LIF") ble stiftet av motstandsfolk 10. april 1945 som Høgda Idrettsforening. I 1952 ble det vedtatt å endre navn til Lambertseter Idrettsforening for å knytte seg til drabantbyen og idrettsanlegget som ble laget for drabantbyens første innbyggere. I tiårene som har gått siden da, har LIF vært en viktig del av hverdagen og historien til drabantbyen Lambertseter.

Idrettsanleggene på Lambertseter-feltet, som LIF forvalter på oppdrag fra og i samarbeid med Oslo kommune, er av stor betydning for fritidstilbudet til befolkningen i området, også de som ikke er medlem i klubben. Virksomheten i LIF drives i all hovedsak på dugnadsbasis, av foreldre.

LIF har i dag ca. 900 medlemmer, fordelt på gruppene fotball, friidrett, allidrett, innebandy, håndball og badminton. Fotball og friidrett har dominert blant klubbens idretter de senere år, og vi har også en relativt stor gruppe for allidrett. Tidligere har det vært en rekke andre idretter i klubben, som skøyter, bandy, langrenn og skihopp.

I forbindelse med at vi fikk ny flerbrukshall på Lambertseter i 2018, ble det etablert tre nye grupper i klubben: Håndball, innebandy og badminton, som alle har kommet godt i gang.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline