Intility cup lørdag 17 oktober

Postet av Lambertseter IF den 23. Okt 2020

Lambertseter IF deltok med tre lag i den yngste klassen på Intility cup. Vi stilte med et lag i jenter 2015 og to lag i gutter 2015 klassen.

Spillerne koste seg og ble belønnet med medaljer, vi leverte uten tvil✌🏾⚽️

Vi tar også i mot nye spillere i årgangen 2014 og 2015, spesielt jenter. 

Ta gjerne kontakt ved interesse. 

Hilsen

Rosie

Tlf: 46413344

Mail: rkronstad@icloud.com 
0 Kommentar

Heder til Norgesmester Andrea Rooth

Postet av Lambertseter IF den 14. Okt 2020

På friidrettsgruppas klubbkveld søndag 11. oktober 2020 ble Andrea Rooth hedret for historisk innsats under friidretts-NM nylig.

Andrea, som er født i 2002, vant gull på 100 meter hekk og sølv på 400 meter hekk, i konkurranse med Norgeseliten. Hun har tidligere omfattende medaljehøster fra ungdomsmesterskap både nasjonalt og internasjonalt, og har nå etablert seg helt i toppen også på seniornivå.

Andrea ble hedret med kake og blomster på friidrettens klubbkveld. Andrea mottok et stipend på kr 5 000 fra friidrettsgruppa for 2021, som ble matchet av hovedstyret på vegne av klubben, slik at totalt stipend ble kr 10 000. 

Gratulere til Andrea fra alle i klubben!


0 Kommentar

Gullmerke til Vegard Rooth

Postet av Lambertseter IF den 14. Okt 2020

Vegard Rooth ble i forbindelse med friidrettsgruppas klubbkveld søndag 11. oktober 2020 tildelt Lambertseter IFs gullmerke. Gullmerket er foreningens fremste hederstegn, og tildeles av hovedstyret etter innstilling fra gullmerkekomiteen.

Vegard startet som utøver i klubbens friidrettsgruppe på midten av 70-tallet. Han var en av flere utøvere på landslagsnivå fra Lambertseter IF på 80- og 90-tallet. Han har vært med å vinne NM-gull for klubben i stafett flere ganger, og i 1991 var han med på Lambertseter-laget som satte norsk rekord på 4 x 400m.

Vegard har også en lang trenerkarriere bak seg. Han startet i ung alder som ungdomstrener. De siste årene har han vært sportslig ansvarlig og hovedtrener i friidrettsgruppa. Vegards kunnskap og treningsfilosofi (flest mulig - lengst mulig - best mulig) har vært viktig for å skape en gruppe som dyrker bredde, men også kan løfte utøvere til toppnivå.

Vegard har bidratt over mange år også som organisator i friidrettsgruppa. Han har blant annet vært stevneleder for det profilerte stevnet Clean Air Games, som ble arrangert årlig på Lambertseter stadion i perioden 1988-1994 og gjenoppstod i 2018 og 2019.

Les mer om begrunnelsen for gullmerket til Vegard her. Der kan du også se bilder fra Vegards tid i klubben, og lese om andre personer som har vunnet klubbens gullmerke.

Bildet: Vegard Rooth sammen med leder i hovedstyret, Øyvind Andersen.


0 Kommentar

Bjørn Tommy Nyborg får Oslo Idrettskrets sin hederspris

Postet av Lambertseter IF den 14. Okt 2020

Bjørn Tommy Nyborg ble på idrettstinget i Oslo den 7. oktober 2020 hedret av kretsen med en pris som henger svært høyt. Lambertseter IF gratulerer så mye!

Bjørn Tommy er i dag trener på herrelaget i fotball i klubben, og har lang fartstid som trener og tillitsvalgt i fotballgruppa. Han har tre sønner som har spilt alle aldersklasser i fotball i klubben. I 2010 fikk Bjørn Tommy Lambertseter IFs gullmerke.

Hedersprisen fra Oslo Idrettskrets er også for Bjørn Tommys omfattende engasjement i Oslo Karateklubb. Han er hovedinstruktør på 38. året der, og leder av karateklubben. Bjørn Tommy var selv i mange år toppidrettsutøver innen karate og vant flere NM-gull i karate. Han er også Kongepokalvinner.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline