Innkalling til årsmøte i LIF Håndball

Postet av Lambertseter IF den 18. Feb 2019

Årsmøtet i Lambertseter IF Håndball avholdes mandag 25. februar kl. 17:30 på klubbrommet i Lambertseter flerbrukshall. Saksliste og saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene på årsmøtet.

For å ha stemmerett må medlemmet være medlem av håndballgruppen og ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha oppfylt medlemsforpliktelsene. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett.

Velkommen til årsmøte!

Mvh styret i Lambertseter IF Håndball


0 Kommentar

Innkalling til årsmøte i LIF

Postet av Lambertseter IF den 13. Feb 2019

Hovedstyret innkaller herved til årsmøte i Lambertseter Idrettsforening.

Årsmøtet avholdes torsdag 14. mars kl. 19:00 på klubbrommet i Lambertseter flerbrukshall.

Saker som et medlem ønsker tatt opp på årsmøtet, må sendes hovedstyret innen 28. februar til post@lambertseterif.no. Saksliste og saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet her på klubbens nettsider.

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha oppfylt medlemsforpliktelsene. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett.

Velkommen til årsmøte! Mvh styret i Lambertseter IF


0 Kommentar

Trening 6.februar

Postet av Lambertseter IF den 2. Feb 2019

Onsdag 6.februar er vi klar for en ny vinteraktivitet på allidretten. Vi finner frem akebrett eller lignende og møter i akebakken i Griser`n. Den ligger ved siden av Steinspranget barnehage. Litt vanskelig å parkere i området. Parker eventuelt på parkeringsplassen ved siden av stadion og gå bort til akebakken. Sees kl 17.00.


0 Kommentar

Skøyteis på Lambertseter-feltet

Postet av Lambertseter IF den 1. Feb 2019

Det har siden begynnelsen av januar vært skøyteis på grusbanen bak Lambertseter-hallen. Isen prepareres ukentlig, og det måkes ved snøfall. Det er flomlys på banen på kveldene.

I helgene er det av og til kafeteria i hallen (2. etasje), og mulig å kose seg med bl.a. varm sjokolade, kaffe og vafler etter skøyteøkten.

Tiltaket er et samarbeid med Bymiljøetaten i Oslo kommune.

Kom og ta isen i bruk!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline