Innkalling til årsmøte i LIF Håndball

Postet av Lambertseter IF den 18. Feb 2019

Årsmøtet i Lambertseter IF Håndball avholdes mandag 25. februar kl. 17:30 på klubbrommet i Lambertseter flerbrukshall. Saksliste og saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene på årsmøtet.

For å ha stemmerett må medlemmet være medlem av håndballgruppen og ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha oppfylt medlemsforpliktelsene. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett.

Velkommen til årsmøte!

Mvh styret i Lambertseter IF Håndball



Innkalling til årsmøte i LIF

Postet av Lambertseter IF den 13. Feb 2019

Hovedstyret innkaller herved til årsmøte i Lambertseter Idrettsforening.

Årsmøtet avholdes torsdag 14. mars kl. 19:00 på klubbrommet i Lambertseter flerbrukshall.

Saker som et medlem ønsker tatt opp på årsmøtet, må sendes hovedstyret innen 28. februar til post@lambertseterif.no. Saksliste og saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet her på klubbens nettsider.

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha oppfylt medlemsforpliktelsene. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett.

Velkommen til årsmøte! Mvh styret i Lambertseter IF



Trening 6.februar

Postet av Lambertseter IF den 2. Feb 2019

Onsdag 6.februar er vi klar for en ny vinteraktivitet på allidretten. Vi finner frem akebrett eller lignende og møter i akebakken i Griser`n. Den ligger ved siden av Steinspranget barnehage. Litt vanskelig å parkere i området. Parker eventuelt på parkeringsplassen ved siden av stadion og gå bort til akebakken. Sees kl 17.00.



Skøyteis på Lambertseter-feltet

Postet av Lambertseter IF den 1. Feb 2019

Det har siden begynnelsen av januar vært skøyteis på grusbanen bak Lambertseter-hallen. Isen prepareres ukentlig, og det måkes ved snøfall. Det er flomlys på banen på kveldene.

I helgene er det av og til kafeteria i hallen (2. etasje), og mulig å kose seg med bl.a. varm sjokolade, kaffe og vafler etter skøyteøkten.

Tiltaket er et samarbeid med Bymiljøetaten i Oslo kommune.

Kom og ta isen i bruk!