Lyst til å begynne med badminton?

Lambertseter IF sin badmintongruppe startet opp våren 2018, og har foreløpig et tilbud for veteraner/voksne. Om det blir et tilbud til yngre spillere som trenger trener, må vi en ha trener klar før det tilbudet kan gis. Vi har ikke trener pr. i dag.

Treningstider er i Lambertseter flerbrukshall på følgende tidspunkter: Onsdag og fredag fra 18:30-20:00, og spillerne må ha egen badminton racket.

Ta en titt på vår Facebook side https://www.facebook.com/group... for informasjon om trening og oppmøte.
Man må være medlem av Lambertseter idrettsforening for å kunne være en del av badmintongruppen, medlemskontingent er kr 550,- for enkeltmedlemsskap og kr 800,- for familiemedlemskap pr. år.

For tiden er det ikke noen treningsavgift, men dette vil kunne bli innført på et senere tidspunkt. Det vil si at badmintongruppen bærer alle eksterne kostnader som f.eks. ekstern hall leie (i andre haller enn LIF sin flerbrukshall), påmeldinger til turneringer/cuper etc.

Har du spørsmål så ta kontakt med en av lederne i badmintongruppen på felles e-postadresse badminton@lambertseterif.no eller via mobil til Linda Jonberg, 480 54 618 eller Siren Risa, 452 02 099.