Aktiviteten er lagt ned da vi ikke har noen til å drive gruppen videre. Ønsker du å bidra, ring Hilde for mer informasjon på telefon nr 41 46 46 21. 


Familiegymmen - Sammen blir trening gøy!

Hei. Sesongen 2017-2018 er usikker. De som har drevet gruppen tidligere har gitt seg. Vi trenger derfor en eller to familier som kan bytte på å ha ansvaret. Det er ikke annet enn å ha med litt utstyr, låse opp og igjen. Aktivitetene i gymsalen skal være lek og moro basert på hva barnet har lyst til å gjøre og bruke de ting som finnes i en gymsal. Det er opp til hver familie og aktivisere seg selv. Er dette noe du kan tenke deg å bidra med for å opprettholde dette tilbud for familier som trenger å gjøre noe annet enn å sitte i en leilighet søndag formiddag?  Ta kontakt med Hilde K Kvalvåg, tlf 41 46 46 21 for en uforpliktende prat.
Tidligere informasjon:

Hei alle sammen!

Etter en tids sensommer-inaktivitet er vi nå endelig klare for å gå i gang med familiegymmen for høsten!

Vi tar sikte på å starte søndag 28. august, og fortsette annenhver søndag som vanlig. Tidspunkt er kl. 10-12.

Sjekk familiegymmen sin Facebookside; klikk HER for å komme til siden.

PRIS

Pris for sesongen 2016/2017 er kr. 800,- per familie. Med et tillegg på kr. 50,- per barn dekker beløpet også deltakelse på Lambertseter IFs Allidrett for de barna (4-9 år) som ønsker det.

KOM GJERNE TIL EN GRATIS, HELT UFORPLIKTENDE PRØVEGANG!

Ingen påmelding nødvendig. Nye Familiegymmere er velkomne hele sesongen :-)

KONTAKT

Synes du dette høres spennende ut og har spørsmål?

Ta gjerne kontakt med Torstein Gjengedal, tlf 982 19 358 eller Hilde K. Kvalvåg tlf. 414 64 621 eller via Familiegymmen Facebookside; klikk
HER for å komme til siden.

Familiegymmen er en del av Lambertseter IF og er underlagt gruppen Peter Pan Allidrett.Powered by: Bloc