Detaljplan/Treningsplan januar-mars 2018

Postet av Lambertseter IF - Allidrett den 27. Des 2017

Her følger plan for de tre første månedene i år 2018: Detaljplan 2018 - januar -mars.doc

Plan for april - juni kommer senere men onsdager er vår treningsdag uansett.

Ønsker dere alle GODT NYTT ÅR.



Onsdag 6.desember - årets siste trening

Postet av Lambertseter IF - Allidrett den 5. Des 2017

Hei alle små og store barn og foresatte. Da er det årets siste trening i morgen onsdag 6.desember og vi skal ha disko i lokalene til Lambertseter Fritidsklubb, inngang nede. Alle som er meldt på og har oppgitt sin e-post adresse til meg har i dag fått en e-post med informasjon om 2018. Har du ikke mottatt den og har meldt ditt barn på, ring meg - tlf 41464621.  Ellers vil mine fantastiske hjelpetrenere og jeg få takke for en fin og aktiv høst. Vi benytter også anledningen til å ønske dere alle en Riktig God Jul. 



Har du meldt deg på Allidretten i år?

Postet av Lambertseter IF - Allidrett den 29. Okt 2017

Hei. Fra onsdag 1.november starter vi med inne treninger og da må alle som fortsatt vil være med denne sesongen ha betalt påmeldingen.

Det er sendt ut en mail søndag 29.oktober. Har du ikke fått den kan det være at din påmelding ikke er komplett. Ta kontakt med Hilde på telefon 41464621 for å få informasjon om hva som mangler. 

Vi starter med opprop og vi vil gjerne at ditt barn får høre sitt navn.  Informasjon om sted, tid og bekledning står i mailen dere skal ha mottatt.  Sees til trening på onsdag



Trening onsdag 25.oktober

Postet av Lambertseter IF - Allidrett den 25. Okt 2017

I dag er det orientering og vi møter i Griser'n. Griser-n er pi akebakken om vinteren ved gangstien som går i fra Feltspatveien og over til Skullerud. Rett ved Avstikkeren barnehage.  Møt opp, barn og voksne går i skog og kratt, kle dere etter været og ha med hodelykt. Velkommen kl 17.30. Ring om dere ikke finner frem - 41464621. Hilsen Hilde



Sykkling 18.10.17

Postet av Lambertseter IF - Allidrett den 17. Okt 2017

Hei. Onsdag 18.oktober er det sykling som står på planen. Vi møter i skolegården til Lambertseter Ungdomsskole (ved siden av Lambertseter svømmehall)   kl 17.30 med den sykkel du har og HUSK HJELM. Har du lys på sykkel så er det kult!.  Kle dere etter været.  6-9 åringer skal ha mottatt egen mail med kort informasjon.  Ha en fin dag. Hilsen Hilde



Ny plan for høsten 2017

Postet av Lambertseter IF - Allidrett den 26. Sep 2017

Hei. Det er blitt noen endringer i planen for november. Se ny oppdatert plan - oppdatert 26.9.17.  Detaljplan høst 2017 v-2.pdf

I planen ser dere også oppgitte tidspunkt for inne treningene. Det vil bli sendt ut egen mail til de som er påmeldt når vi nærmer oss november med viktig informasjon for inne treningene. Har du ikke meldt ditt barn på så finner du påmeldingsskjema og giro under flik allidrett og påmelding. Velkommen til en aktiv høst!



Trening onsdag 6.september går som planlagt

Postet av Lambertseter IF - Allidrett den 6. Sep 2017

Hei på deg :-). Regn hindrer ikke oss å ha trening i dag ute på Lambertseter Stadion kl 17.30. Lyn er det eneste som stopper aktiviteten. Møt opp men kle dere etter været. Vi har litt lek og moro. Kan være at vi avslutter litt før hvis det regner veldig.



Plan for høsten 2017

Postet av Lambertseter IF - Allidrett den 6. Sep 2017

Hei. Vedlagt følger plan for høsten 2017. Ta forbehold om endringer i november. Vi har dessverre ikke fått gymsalen som tidligere år. Det kan være at vi enten velger å ha treningene onsdager men at all aktivitet blir ute eller at vi bytter til en annen dag for å få gjennomført inne treningene i høst. Vi kommer tilbake med nærmere informasjon så snart vi vet mer. Detaljplan høst 2017.doc



Viktig informasjon om Peter Pan løpet 10.juni

Postet av Lambertseter IF - Allidrett den 6. Jun 2017

Hei, vi har håpet i det lengste at Lambertseter Stadion skal bli ferdig rehabilitert men det dårlige været gjør at man ikke får blitt ferdig med dekket. Peter Pan løpet flyttes derfor ned til Lambertseter kunstgressbane, bare 150 meter lenger bort/ned forbi klubbhuset. Ellers går show og barneløp som planlagt. Velkommen alle små og store. Gleder oss til å treffes :-)



Neste trening 31.mai

Postet av Lambertseter IF - Allidrett den 16. Mai 2017

Hei og god 17.mai🇳🇴Og god Kr.himmelfart.

Sees på neste trening den 31.mai og da står det sykling på planen. Ta med den sykkel du har og hjelm. Møt opp i skolegården til Lambertseter ungdomsskole kl 17.30. (Ved siden av svømmehallen). Sees😀



Allidrett onsdag 10.mai

Postet av Lambertseter IF - Allidrett den 9. Mai 2017

Hei, er du klar for en ny trening :-) Det er vi og vi gleder oss masse til å se deg igjen. Kle deg etter været og møt opp på gress-sletta bak bryterhuset/Radiobølgen barnehage hvor vi holdt til i forrige uke også, klokken 17.30.

Ta kontakt om det er noe du lurer på. Hilsen Hilde - Tlf 41 46 46 21 eller e-post allidrett@lambertseerif.no




Trening onsdag 3.mai

Postet av Lambertseter IF - Allidrett den 2. Mai 2017

Hei alle sammen

I morgen skal vi ha lek og moro og noen øvelser.
Vi møter på sletta bortenfor/bak Bryteklubben/Radiobølgen barnehage og kunstgressbanen.

Samme sted hvor vi hadde orienteringsbingo.


Velkommen!



Trening 26.april

Postet av Lambertseter IF - Allidrett den 25. Apr 2017

Hei. Vi har orientering i skogen. Oppmøte senest 17.30 i Griser'n/Akebakken i Feltspatveien. Rett ved gatekjøkkenet. Kle dere etter været. Velkommen alle sammen!



Peter Pan løp - lørdag 10.juni

Postet av Lambertseter IF - Allidrett den 18. Apr 2017

Dette kan du ikke gå glipp av. Hold av lørdag formiddag og bli med på det 13.barneløp arrangert av allidretten på Lambertseter. Barneløpets påmelding er fra kl 10.00-10.40. på løpsdagen på stadion. Selve arrangementet starter kl 11.00. Dette er siste helg i Nordstrandsdagene så kanskje det skjer noe mer. Følg med. Mer informasjon kommer senere. Hei så lenge :-)




Trening 19.april

Postet av Lambertseter IF - Allidrett den 18. Apr 2017

Hei og vel overstått påske.

Treningen onsdag 19.april er kl 17.30-18.30 for alle sammen (4-9 år). Vi møter på klubbhuset til Lambertseter Idrettsforening som ligger ved siden av Lambertseter Stadion som nå rehabiliteres.

Kle dere etter været. All trening frem til sommeren foregår nå ute. Velkommen!



Plan for treningene frem til sommeren

Postet av Lambertseter IF - Allidrett den 2. Apr 2017

Hei. Her kommer planen for aktiviteter frem til sommeren. Følg med her og på mail. Får du ikke mail så send info til allidrett@lambertseterif.no. Ha en fin dag. Detaljplan vår 2017.doc



Allidretts trening onsdag 8.mars

Postet av Lambertseter IF - Allidrett den 7. Mar 2017

Hei. Onsdag 8.mars er det inne trening i gymsalen til Karlsrud Barneskole. Inngang i fra Østerliveien. Barna deles inn i grupper så vet du ikke hvilken gruppe du er på og ikke har fått mail, så send en mail til allidrett@lambertseterif.no eller ring Hilde på tlf 41464621. Husk å ha på behagelig tøy, gym-/sklisikre sokker for 4-5 åringer og innesko for de som er med på 6-9 års gruppen. Husk vannflaske og godt humør :-). Sees til mye moro inne trening fremover. Dere voksne skal også få røre litt på dere etter hvert. Velkommen!



Allidrett uke 9

Postet av Lambertseter IF - Allidrett den 16. Feb 2017

Hei. Er du klar for disko?

Vi er så heldige å få lov til å komme inn og ha dans med musikk og diskolys i lokalet til Lambertseter Fritidsklubb, Langbølgen 2a. Parkeringen er begrenset men benytt gjerne parkeringsplassen til Lambertseter Senter sin uteparkering (ved gamle senteret).

Onsdag 1.mars møtes vi i kjelleren til Fritidsklubben, ta på diskotøy og sko. Inngangen er nede. Vi fordeler gruppene slik vi hadde i høst når vi er inne.

Det sendes ut mail i løpet av noen dager. Får du ikke mail så ta kontakt med Hilde på allidrett@lambertseterif.no.

Velkommen onsdag 1.mars



Allidrett uke 8

Postet av Lambertseter IF - Allidrett den 16. Feb 2017

Hei. Vi tar vinterferie uke 8 (onsdag 22.februar = ingen trening.) Har du lyst så er det bare å ha trening på egenhånd, enten du går på ski på sletta, aker i akebakken eller tar frem skøytene. Det er en liten fin skøytebane ved Lekern Åpen Barnehage i Glimmerveien 9. Ta dere en tur om det passer. Kanskje vi sees. Ønsker dere alle en god vinterferie.



Allidrett 15.februar - SKI

Postet av Lambertseter IF - Allidrett den 13. Feb 2017

Hei. Vi tar oss en skitur onsdag 15.februar også. Kom med ski på bena og hodelykt. Møt opp på sletta bortenfor kunstgressbanen på Lambertseter. Se etter fakler så finner du oss. Velkommen små og store med ski på bena.



Allidrett onsdag 1.februar

Postet av Lambertseter IF - Allidrett den 31. Jan 2017

Hei, vi fortsetter den gode treningen på kunstgressbanen. Treningen startet 17.30. Kle dere etter været. Velkommen!



Allidrettstrening i dag 25.januar

Postet av Lambertseter IF - Allidrett den 25. Jan 2017

Hei og hopp - vi er på kunstgressbanen i dag også fra kl 17.30-18.30. Kle dere etter været. I dag blir det mye gøy :-)



Allidrett onsdag 18.januar

Postet av Lambertseter IF - Allidrett den 16. Jan 2017

Hei.

Vi trener på kunstgressbanen onsdag 18.januar kl 17.30-18.30. Kunstgressbanen ligger rett ved siden av Lambertseter Klubbhus. Banen er opplyst. Kle dere etter været. Velkommen!



Onsdag 11.januar - utetrening

Postet av Lambertseter IF - Allidrett den 9. Jan 2017

Hei og riktig Godt Nytt År til dere alle sammen

Da er vi i gang igjen. Nytt år nye muligheter.

Vi står ovenfor en utfordrende tid på mange måter. Ikke har vi skøytebane og ikke er det snø men vi skal være ute og ha det gøy allikevel en tid fremover.

Kan være at vi vil bevege oss litt mer rundt på Lambertseter for å finne treningsplasser. Det får dere beskjed om vi e-post og på nettsiden vår.

Møt opp til onsdag kl 17.30 på kunstgressbanen alle aldersgrupper. Vi har aktiviteter der og i nærliggende området.

Når vi nå er ute så ta alltid med hodelykt i lomma så den kan tas frem ved behov.

Kle dere etter været.

Velkommen!

:-)Hilde Kronstrand Kvalvåg

Leder

Allidrett/Barneidrett

Lambertseter Idrettsforening

Tlf: 41 46 46 21

E-post: allidrett@lambertseterif.no


Informasjon kommer

Postet av Lambertseter IF - Allidrett den 6. Jan 2017

Hei og Godt Nytt År.

Det kommer informasjon her innen senest mandag 9.januar om hva vi skal gjøre første trening onsdag 11.januar.