Innbetaling av medlem- og treningsavgift.

Postet av Lambertseter IF den 5. Feb 2018

Her i LIF så ønsker vi å benytte elektronisk samhandling med våre utøvere/utøveres foresatte. Så når det gjelder medlemsavgiften så er denne sendt ut pr. e-post på den e-postadressen vi har registrert i vårt medlemsregister. Dvs. ble sendt ut i slutten av januar og treningsavgiften vil sendes ut i midten av februar. Har du ikke mottatt noe en e-post fra medlemsservice@lambertseterif.no så sjekk din SPAM folder, hvis du fortsatt ikke har mottatt noe så kan du enten betale manuelt via Min idrett  eller ta kontakt med oss på e-postadressen oppgitt under, så sender vi deg fakturaene pr. e-post.

NÅR DET GJELDER FAMILIEMEDLEMSKAP SÅ VIL DERE OPPLEVE Å FÅ FAKTURA TIL HVERT AV MEDLEMMENE I FAMILIEN. KUN EN AV FAKTURAENE SKAL BETALES. SOM DERE SER HAR DE SAMME KIDNUMMER.

For spørsmål vedrørende betalingen, kontakt Lambertseter Idrettsforening på medlemsservice@lambertseterif.no. For spørsmål vedrørende bruken av Min idrett, kontakt idrettens support på telefon 21 02 90 00 eller e-postadresse nif-post@idrettsforbundet.no

NB. Alle som deltar på organisert trening/kamp/stevne må være registrert hos LIF som utøver, dette for at forsikringen skal være gyldig.Lambertseter fotball - Gutter 2003 søker flere spillere for 2018 sesongen

Postet av Lambertseter IF den 30. Nov 2017

Lambertseter Gutter 2003 skal spille 11er i 3. divisjon i aldersklassen gutter 15 år neste sesong, og vi trenger flere spillere.

Treninger
Vi trener hele året på Lambertseter kunstgress. Om vinteren har vi i tillegg innendørs trening.

Motivasjon og spilleglede
Vi er en breddeklubb med plass til alle, som ønsker å spille fotball. Du trenger ikke å være en erfaren fotballspiller fra før for å begynne hos oss. Vi har fokus på motivasjon og spilleglede på treningene, men trener samtidig seriøst for at alle, uansett nivå, skal bli bedre og ha mer gøy med fotball.

Vi har både helt ferske og erfarne spillere fra hele bydelen, og sammen gjør vi hverandre gode!

Prøvespill
Hvis du har drevet med andre idretter, og har lyst til å prøve fotball. Hvis du har spilt fotball før og sluttet, men har lyst til å prøve igjen. Hvis du er erfaren, men trenger å bli med på et lag hvor du har det gøy med fotball. Prøv oss!

Gutter født i 2002 og 2004 har også lov til å spille for oss, og er like velkomne som 2003 årgangen. (selv om det i kamper er en kvote på maks 2 eldre spillere fra 2002).

Hvis du er interessert i å prøve deg hos Lambertseter, så ta kontakt med oss!
Med sportslig hilsen, Håkon Zahl / mail: hakonz@gmail.com / mobil: 92217174Årsmøtet i LIF 2017

Postet av Lambertseter IF den 23. Mar 2017

Årsmøtet i LIF ble avholdt 21 mars på klubbhuset, og her er resultatet av valget av pålagte verv og andre viktige funksjoner: http://lambertseterif.no/p/12264/hovedstyretMedlemskontigent for 2017.

Postet av Lambertseter IF den 18. Jan 2017

I disse dager sendes det ut faktura fra Lambertseter IF for medlemskap for år 2017. Enkelt medlem koster kr.550,- og familiemedlemsskap koster kr.800,- I tillegg kommer treningsavgift for den aktuelle idretten man utøver. Dette sendes ut på et senere tidspunkt.

For dere som har familiemedlemskap og har registrert samme e-postadresse på seg selv og eventuelt på andre i husstanden så vil man motta flere fakturaer. Dette er dessverre en systemfeil i Idrettens systemer og gjelder alle idrettslag i Oslo. Dere betaler da kun den ene fakturaen på kr. 800,- og ser bort i fra de andre.

Vi beklager det bryderi dette medfører.

Har dere spørsmål så ta kontakt med oss på medlemsservice@lambertseterif.no

Hilsen Lambertseter IFNORDSTRAND BYDELSPRIS 2016

Postet av Lambertseter IF den 14. Feb 2016

Foreslå din kandidat til årets bydelspris i bydel Nordstrand!

Frist: 15.april 2016 - se vedlegg

Bydelsprisen 2016.pdfPowered by: Bloc