Innkalling til årsmøte i Lambertseter IF 2018

Til medlemmene i Lambertseter IF

Oslo 14. februar 2018

Innkalling til årsmøte i Lambertseter IF

Hovedstyret innkaller herved til årsmøte i Lambertseter IF.

Årsmøtet avholdes onsdag 14. mars kl. 19:00 på klubbrommet i Lambertseter Flerbrukshall.

Saker som et medlem ønskes tatt opp på årsmøtet, må sendes hovedstyret senest 28. februar 2018 til post@lambertseterif.no

Saksliste og saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på denne siden.

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha oppfylt medlemforpliktelsene. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett.

Velkommen til årsmøte!

Her ligger også kopi av innkallingen: Innkalling til årsmøte i Lambertseter IF 2018.pdf

Styret i Lambertseter IF

Innbetaling av medlem- og treningsavgift.

Postet av Lambertseter IF den 5. Feb 2018

Her i LIF så ønsker vi å benytte elektronisk samhandling med våre utøvere/utøveres foresatte. Så når det gjelder medlemsavgiften så er denne sendt ut pr. e-post på den e-postadressen vi har registrert i vårt medlemsregister. Dvs. ble sendt ut i slutten av januar og treningsavgiften vil sendes ut i midten av februar. Har du ikke mottatt noe en e-post fra medlemsservice@lambertseterif.no så sjekk din SPAM folder, hvis du fortsatt ikke har mottatt noe så kan du enten betale manuelt via Min idrett  eller ta kontakt med oss på e-postadressen oppgitt under, så sender vi deg fakturaene pr. e-post.

NÅR DET GJELDER FAMILIEMEDLEMSKAP SÅ VIL DERE OPPLEVE Å FÅ FAKTURA TIL HVERT AV MEDLEMMENE I FAMILIEN. KUN EN AV FAKTURAENE SKAL BETALES. SOM DERE SER HAR DE SAMME KIDNUMMER.

For spørsmål vedrørende betalingen, kontakt Lambertseter Idrettsforening på medlemsservice@lambertseterif.no. For spørsmål vedrørende bruken av Min idrett, kontakt idrettens support på telefon 21 02 90 00 eller e-postadresse nif-post@idrettsforbundet.no

NB. Alle som deltar på organisert trening/kamp/stevne må være registrert hos LIF som utøver, dette for at forsikringen skal være gyldig.

Video av hallen.

Postet av Lambertseter IF den 10. Jan 2018

Her er Oslo kommune sin video av hallen: https://www.facebook.com/kultu...

ÅPNINGSFEST AV NY FLERBRUKSHALL 6.januar 2018

Postet av Lambertseter IF den 14. Des 2017

Endelig kan vi få invitere til åpningsfest av den nye Lambertseter Flerbrukshall. Lørdag 6.januar har alle mulighet til å komme å se hallen og barna kan få prøve flere idretter som håndball, innebandy, bryting og allidrett.  Invitasjon kan du se her:Invitasjon åpning flerbrukshall 060118.pdf VELKOMMEN!

Lambertseter fotball - Gutter 2003 søker flere spillere for 2018 sesongen

Postet av Lambertseter IF den 30. Nov 2017

Lambertseter Gutter 2003 skal spille 11er i 3. divisjon i aldersklassen gutter 15 år neste sesong, og vi trenger flere spillere.

Treninger
Vi trener hele året på Lambertseter kunstgress. Om vinteren har vi i tillegg innendørs trening.

Motivasjon og spilleglede
Vi er en breddeklubb med plass til alle, som ønsker å spille fotball. Du trenger ikke å være en erfaren fotballspiller fra før for å begynne hos oss. Vi har fokus på motivasjon og spilleglede på treningene, men trener samtidig seriøst for at alle, uansett nivå, skal bli bedre og ha mer gøy med fotball.

Vi har både helt ferske og erfarne spillere fra hele bydelen, og sammen gjør vi hverandre gode!

Prøvespill
Hvis du har drevet med andre idretter, og har lyst til å prøve fotball. Hvis du har spilt fotball før og sluttet, men har lyst til å prøve igjen. Hvis du er erfaren, men trenger å bli med på et lag hvor du har det gøy med fotball. Prøv oss!

Gutter født i 2002 og 2004 har også lov til å spille for oss, og er like velkomne som 2003 årgangen. (selv om det i kamper er en kvote på maks 2 eldre spillere fra 2002).

Hvis du er interessert i å prøve deg hos Lambertseter, så ta kontakt med oss!
Med sportslig hilsen, Håkon Zahl / mail: hakonz@gmail.com / mobil: 92217174